-Det är som en dröm!

Ibland höjer man på ögonbrynen när man ser olika saker på sociala medier och när jag såg denna Insta-bild var jag tvungen att efterforska.

nils burgare

(Klicka för större bild)

Flygmottomgylf är exlövet Nils Anderssons nickname på Instagram och när man ser fem vuxna karlar i pyjamas (eller vad det nu är??) så blev jag ju tvungen att kolla vad som var på gång. Haha. -Vi e sponsrade av McDonalds och vi kommer vara utanför på reklamskyltar på 14 McDonalds-restauranger runt om i Skåne! berättar Nils för bloggen. Att ha dessa på sig är som en dröm förklarar Nils vidare. -Det är därför jag satsade på detta! fortsätter han. Får man Nils på tråden så måste man ju kolla hur han upplever SHL och svaret är förstås något vi vill ta fasta på. – Det är trevligt. Väntar på er här uppe!

Och dit ska vi, eller hur?

Annars kan man lugnt notera att Nils fått en flygande start på sitt SHL äventyr. Näst mest istid i hela laget med 20.01 min i snitt efter två matcher. Bara Jens Olsson är värre med 22:08. -Ja det är sjukt vad de ger mig förtroende. Bara att tacka & ta emot! säger Nils. Sen avslutar Nils med att visa att han har koll på löven. – Stabil vinst igen! Grattis! Eller koll och koll?

Ps. Efter vidare efterforskning så visar det sig att kroppsstrumpan de har på sig är ett Big-Mac underställ som du själv kan köpa här, eller varför inte ett Big-Mac Tält? 😀 Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: