– Det är inte där det sitter!

Björklövens sportchef Fredrik Grönberg intervjuades i pausen i mötet mellan Björklöven och AIK, kolla in klippet där han bl.a. pratar om säsongsinledningen och hur han ser på nyförvärv etc.Klippet hittas HÄR.

Återigen så pratas det om att vi har skotten, det är för lite trafik etc. och att det inte sitter i att vi saknar målskyttar.

På en fråga från Helber när han pratar om storklubben Björklöven och ifall Grönberg kollar på marknaden efter offensiva spelare så pratar han hellre om att det är en liten ängslan som smugit sig in. Han litar på sin trupp och att den innehåller tillräckligt skickliga spelare.

Grönberg menade vidare att det inte är något fel på självbilden och att pressen inifrån egentligen är större än den utifrån. Sedan pratade man bl.a. kring att klubben hela tagit steg sedan Grönberg sist var här och att det finns en tydlig strategisk färdväg.

* * *

Alltid intressant att se Grönberg i liveintervjuer och dessutom gärna att det är folk ”utifrån” som ställer frågorna, det känns som att både frågorna men även svaren blir betydligt rakare. Sedan fullt förståeligt att Fredrik vill mana till lugn kring såväl spelartrupp som till fans och partners etc. apropå den minst sagt svaga inledningen av säsongen.

Vad som ev. pågår bakom kulisserna kring nyförvärv etc. får vi så klart aldrig veta förrän något är klart. Här är det så klart standard att man har förtroende för truppen ända fram till dess att ett nyförvärv dyker upp från klar himmel.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “– Det är inte där det sitter!

 • 13 oktober, 2018 kl. 13:14
  Permalänk

  Hur kan dom sitta stilla i båten ?
  Man behöver spets i truppen..ett par nya som kan sätta dit puckarna.
  Tunn trupp med målskyttar ett par skador, då ser det riktigt illa ut.
  Bedrövligt är vad de är

  Svar
  • 13 oktober, 2018 kl. 15:01
   Permalänk

   Vi vet inte om dom sitter still i båten, man kanske ror vilt i jakt på lösningar.

   Svar
 • 13 oktober, 2018 kl. 15:09
  Permalänk

  Om det nu är knoppen som felar, så undrar jag om man har samma ”idrottspsykolog” än?
  Om så är fallet verkar han inte riktigt lyckas med den mentala biten.

  Svar
 • 13 oktober, 2018 kl. 17:33
  Permalänk

  Då borde det väl vara hos Fagervall det sitter eller hur?
  Är Pelle Hånberg ledig? Han fick ju åtminstånde fart o produktion på KHK spelarna….

  Svar
 • 14 oktober, 2018 kl. 03:19
  Permalänk

  ”Idag pratar vi om SHL och att vi är en av de klubbarna som har den här plattformen som krävs för att ta nästa steg”

  läs

  ”Vi har supportrar och sponsorer som möjliggör att jag kan stå framför er här och ordbajsa och helt undvika det uppenbara alla som sett våra matcher hittills sett.”

  [sen slår Grönberg in på temat det är synd om oss, höga krav, rekonstruktion etc]

  ”Sen så fick vi inte den starten. Vi hade Modo hemma. Svår öppningspremiärmatch. Modo som har ETT SKILLAT LAG och har fått eeehhh en bra medgång tack vare den. Det KANSKE SKULLE sett annorlunda ut om det var omvänt dvs att vi hade haft en premiärmatch borta mot dem där vi hade kunnat knyckt de poängen. Nu smög sig in sig en ängslighet som jag sa där men men vi vet vad vi står för vet vad vi kan eehhh och … jag tror som sagt på de här killarna vi har här”

  läs

  ”Det här är inte roligt. Skulle inte lyssnat på Fagervall. Han höll ju mest på med sitt hus ändå. Fick ju in en SKILLAD till slut men Kevin har ju varit borta ett år och när de andra skjuter pucken i magen på målvakten varje gång de kommer in i offensiv zon så får han ju lite puck. Kanske Pantern behöver en ny sportchef ? Borde kolla upp det. Det här är inte roligt.”

  Svar
 • 14 oktober, 2018 kl. 10:55
  Permalänk

  Nu måste det satsas! Ekonomin finns för att göra ett minus resultat i år. Att åka ur kostar bra mycke mer än 2-3 miljoner back, en säsong. 2-3 miljoner=2-3 toppspelare som behövs för att vända katastrofen

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: