-Det är en liten dröm att få spela för Löven!

Björklöven har ju som bekant två säsonglån på målvaktssidan i Adam Werner från Färjestads BK och Oscar Masiello från Luleå Hockey . Den senare intervjuas idag i NSD där han bl.a berättar om sina tankar om den kommande säsongen, sina drömmar om framtiden och om Green Devils.

– Det är en superchans för mig att få komma ut i allsvenskan och få en start där och spela seniorhockey med allt vad det innebär. Att spela tre matcher i veckan, spela regelbundet och resa och så där. Det känns jättebra och det är en perfekt lösning. Jag får återigen jobba på i lugn och ro och vänja mig vid seniorhockeyn, säger Masiello till NSD och fortsätter.– Det känns givetvis bra att komma till Löven eftersom jag delvis har växt upp där. Så det känns grymt på det sättet också, rent socialt och allt runt omkring. Det är en klockren lösning.

På tal om samarbetet med sin gamle målvaktstränare Marcus ”Steken” Ekman säger han så här. -Jag hade honom under mina ungdomsår där, så det blir kul att jobba med honom igen. Han är entusiastisk och han ger hundra. Han viger sitt liv åt det. Han är också positiv till samarbetet med Adam Werner.– Det är också bara jättepositivt. Vi får sporra varandra. Vi strävar åt samma håll, så det blir skitbra tror jag.

När han sen fördjupar sig i att det just blev Björklöven så håller han inte inne på superlativen.– När det här tillfället gavs så är det självklart skitcoolt att det blir Löven. Första året när jag kom var de nere i ettan och jag kommer ihåg att det var flera tusen på matcherna redan då. Det har alltid varit skitcoolt att gå på deras matcher och det är en liten dröm att få spela för Löven. Och spär på med lika vackra ord i rikting Ståplats H och mot Green Devils. –

– Ja. Green Devils är bäst i allsvenskan och LuleåFans i SHL. Det är två lag med riktigt bra stöd i ryggen, säger Masiello, som vet att det är ett hårt tryck utifrån när man spelar i Björklöven: – Det är en mognad att få lära sig att hantera det också, så klart. Ju tidigare, desto bättre.

Läs hela artikeln HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: