Dessa båtben..!

Hur många skador tål ett lag och varför är det mest handleder, båtben och annat som går sönder? Det här var inte det man vill läsa i dessa tider. Äntligen är laget på g, Jocke har hittat lite energi och har genom diverse omdispositioner fått bättre fart på skutan. Då känns det inte så bra att förvarskaptenen och hänföraren Johan Svedberg är borta i ca 3 månader.

Vi kan inte göra annat hålla tummarna för att skadorna nu är avslutade för i år och nästa år.. har aldrig varit med om liknande faktiskt.  Är det otur eller vad är det frågan om? Krya på dig iaf Johan, vi känner med dig och vet att du kommer igen!

0 thoughts on “Dessa båtben..!

 • 30 november, 2009 kl. 11:35
  Permalänk

  hänföraren Johan Svedberg?
  Är det inte härföraren ni menar?

  Tung skada hursomhelst.

  Svar
 • 30 november, 2009 kl. 19:50
  Permalänk

  Svar till Camlost (2009-11-30 11:35)
  Helt rätt Camlost, visst fasiken är det härföraren som avses. Vi får väl skylla på Nisse?!

  Kontentan är ändå eller oavsett stvanign är det skit och förbannat. Hade vi inte fyllt vår skadekvot för länge sedan? Det känns som att det inte finns något slut på allt elände den här säsongen. Men upp i sadeln och på dem igen bara, finns inget annat att göra.

  Svar
 • 30 november, 2009 kl. 21:17
  Permalänk

  Riktigt tung förlust för Löven. Svedberg är Lövens ryggrad. Intressant att se om man bedömer att backarna som finns kan täcka upp för Svedberg. Det känns tveksamt. Heino behöver säkert tid att komma igång efter nyår och övriga ”reserver” är komplementspelare, inte drivande spelare.

  Svar
 • 30 november, 2009 kl. 23:04
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-11-30 21:17)
  Otroligt olycklig skada och en mycket kännbar förlust.

  Ska som sagt bli spännande att se vad de gör. I mina ögon har vi visserligen en mer offensiv backbesättning med Heino, men inte lika stabil. Vi ska också komma i håg att det lär ta ett par matcher innan Aki är i storform. Sedan har vi tabelläget och minskad publik, jag hoppas på ersättare men är långt ifrån säker.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: