Dessa banderollaktioner

Vi tänkte ge våra tankar kring de banderoll-incidenter som skett på sistone kring Björklöven och mot tränare Tommy Jonsson.Bägge har hängts upp vid kansliet. Den första hängdes upp den 14 mars.
CdfhYM8UEAA1zmm

och då den andra i torsdags.
IMG_5917
Att alla har rätt till sin åsikt är ingen nyhet och helt i sin ordning, men när det går ut över andra anställda tycker jag gränsen är både nådd och passerad. Vet inte vem av oss som skulle vilja komma till jobbet och mötas av en liknande banderoll? Nu verkar Tommy inte tagit speciellt illa vid sig och bara skojat bort det och det i sig är ju oroande. Dels är det inte OK, men att han inte verkar inse varför den är uppsatt. Viss ödmjukhet och självrannsakan hade varit på sin plats.

Björklöven är vad jag kan minnas det första laget i modern hockey som vid ett sånt här praktfiasko behåller tränaren och lägger över stor del av skulden på spelarna. Ser vi till de hårda fakta så hade man en grundidé som inte fungerade. Man ändrade om och om igen. Inget blev bättre. Man sparkade spelare. Inget blev bättre. Man värvade spelare. Inget blev bättre. Man värvade igen. Inget blev bättre. Man lånade ut spelare. Inget blev bättre. Man värvade igen. Inget blev bättre. Nämner inte alla korttidslån. Fiaskot var sen ett faktum.

Spelare har fått lämna, Tommy Jonsson får stanna. Det får visa sig om det är rätt beslut. Det kan bara framtiden utvisa. Samtidigt är detta det beslutet klubben har fattat och det enda vi kan göra är att stötta det och hoppas så in i helvete att de fattat rätt beslut.

Frågan är vad klubben gör om det börjar dåligt kommande säsong?

14 thoughts on “Dessa banderollaktioner

 • 26 mars, 2016 kl. 09:57
  Permalänk

  Eftersom de andra anställda håller med så är det inget problem.

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 10:15
  Permalänk

  Rykten går att detta är också vad sportchefen vill, men då har TJ gått till styrelsen som då kör över sportchefens beslut och låter honom vara kvar. Känns ju sådär inför kommande säsong….

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 10:26
  Permalänk

  1. Att vara elittränare och tjäna 80k i månaden är inget vanligt jobb med en vanlig ”arbetsplats”. Det är fansen som betalar hans lön och förtjänar mer svar än ”Jag vet inte vad som gick fel vi får analysera detta..” Därför är det helt rätt att agera. Titta på Roger Melins uttalande igår i AB. Så långt ifrån TJ som det går. Han behöver inte ”utvärdera” efter varje match utan han en uppfattning direkt och kan faktiskt ha känslan att vara lite självkritisk. Något som denna förening saknat under många år under styre av Barpersonal och 20åriga ”ekonomer” som kompisrelryteras. Då är det direkt ”fansens” fel när en VD avgår. Då blir pressen för mycket.

  Nä usch. Ändrar man inget radikalt så kommer publiken försvinna och vi blir ett Piteå med 500-600 på läktaren. Lövenpublilen förtjänar mer. Så extremt mycket mer.

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 10:28
  Permalänk

  Det handlar förstås om ett bindande kontrakt .
  Annars har han nog varit körd.
  Som du skriver kurre, känns inte bra inför nästa säsong.
  Jäkla massa och bevisa både tränare och styrelsen.

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 10:40
  Permalänk

  Inte bara Melin utan också karlkronas tränare var självkritisk mot sig själv förr matchen. Det är något som man aldrig hört komma från T J utan det är bara selarnas förtjänst att resultatet är som det är. Sen undrar man hur en styrelse bara kan låta detta fortgå. Tycker att Björklöven har tappat sin sportsliga själ med tanke på hur detta har sköts Man tar inte alla supportrar på allvar när man agerar som man gör.

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 10:49
  Permalänk

  Nu är det så här att vara hockeytränare på elitnivå är inget normalt jobb i den meningen. Som fler skriver så är det vi supportrar som till stor del betalar hans lön ( som inte den heller är en normal lön jämfört med alla som har riktiga jobb ). Klart som faan att vi har rätt att protestera mot denna TJ och detta totalfiasko han styrt detta lag till. Hade jag miss skött mitt arbete så fatalt hade jag fått sparken innan nån hade hunnit sätta upp en banderoll. Men inte i detta jävla Björklöven. Är så förbannat trött på detta. Är han nu kvar till nästa säsong är jag helt säker på att ni kommer få se mindre folk på läktarna även om jag inte hoppas det. Angående banderollen, bra tycker jag. Klart som h-vete man ska få protestera. Håller med, packa väskan.

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 11:43
  Permalänk

  Jag tycker att Sportchefen får komma alldeles för lätt undan i kritiken. Ja – Tommy bör också lämna klubben. Men som jag ser det kan man inte vinna med en trupp som vinner typ högst 3 närkamper per match. Felbygget i truppen, som jag tror är den stora anledningen till fiaskot, är det sportchefen som är ansvarig för

  Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 12:18
  Permalänk

  Kan meddela att detta är långt ifrån en samstämmig syn på vad alla supportrar tycker.
  Men läser man bara kommentarerna och bara pratar med likasinnade så kan det möjligen uppfattas så. Det är väldigt tydligt att det är samma person som skrivit båda banderollerna (bara att kolla handstilen). Här kommer en helt annan åsikt:

  Jag tycker Tommy ska vara kvar! Jag vill se kontinuitet i ledarstaben, har varit alldeles för mycket hattande med tränare m.m. Felbygge, absolut! Därför har Jag har också full förståelse för att Kevin m.fl. får gå… En del kallar dessa helt felaktigt för vinnarskallar. Vinnarskalle är något helt annat, när man bygger lag så funkar det inte om någon bara vill köra sitt race. Passar man inte in i gruppen så gör man inte. Spelar ingen roll hur bra man är. Finns kanske en anledning till att t.ex Kevin inte spelar i SHL med Rögle… För jag har svårt att tänka mig att vi köpte över honom. Bara en lite parentes.

  Nu får ni fortsätta att tycka Tommy & Co ska avgå… Tack för ordet!

  Svar
  • 26 mars, 2016 kl. 15:46
   Permalänk

   Bra:) Håller till 100% med dig det är alltid samma personer som sitter här inne på
   bloggarna och är missnöjda

   Svar
  • 26 mars, 2016 kl. 21:17
   Permalänk

   Bra skrivet. Känns som om den som skrev banderollerna även är här och skriver. In med hungriga spelare som vill lyssna och kontinuitet i ledar/tränardtaben. Löven for ever!

   Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 12:28
  Permalänk

  Singnar man ett kontrakt över 2 år är det som gäller, Löven får ta konsekvenserna av det och låta TJ köra 2år.. Men hålla på med banderoller är så lågt, man skäms över Greendevils! Igen

  Svar
  • 26 mars, 2016 kl. 12:50
   Permalänk

   Skäms över GD? Vars ser du att GD gjort detta? Pinsam kommentar. Det krävs 1 person för att sätta upp en banderoll. GD har över 400 medlemmar så även om nu personen skulle råka inneha ett medlemskap så har det ju inget med saken att göra. Eller har jag missat att GDs styrelse gått ut och tagit på sig ansvaret? Väx upp grabben!

   Svar
 • 26 mars, 2016 kl. 15:50
  Permalänk

  Vad klubben gör början på nästa säsong? De får panik, sparkar Tommy och Fagervall kliver ner i båset.

  Svar
 • 27 mars, 2016 kl. 00:57
  Permalänk

  Allt enligt den svenska modellen; 9 som styr och en som ror! Går det åt h-vete får roddaren hopp över bord. 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: