Despotovic till Asplöven!

Många trodde nog att Daniel Despotovic igår skulle skriva på för Löven och undertecknad är inget undantag. Nu blev det ju visseligen så, men med trädet Asp som inledning på ordet istället för den vackrare Björken. Nu förstår jag å andra sidan att Björklöven inte kunde gå DD til mötes med han krav på mycket speltid och spel i powerplay. Det är väl bara att önska Daniel lycka till i Hararanda och Asplöven.

Men vad ska man tycka om stackars Lycksele? Först försvinner Johan Wikström. Sen skadas Jimmy Lundberg. Nu lämnar DD och Johan Bergmark samt att Fredrik Davidsson försvinner till Piteå. Allettan kommer inte att bli nådig för det grönsvarta laget.

0 thoughts on “Despotovic till Asplöven!

 • 23 december, 2009 kl. 14:06
  Permalänk

  Bloggen är på tå, smiskar återigen sportens blogg. Löven4ever steget före, den kaxiga bloggen som gärna hissar och dissar!

  ..men det var väl inte så oväntat att DD väljer ett annat lag. Tror det blir perfekt med Asplöven, möjligheterna tills spel i PP blir betydligt större och Despotovich tar säkert ytterligare ett kliv i sin utveckling uppe i kalla Haparanda. Daniel kanske ses med gröngul tröja säsongen 2010/2011 istället??

  Bam-Bam lirade väl i Asplöven och inte i Lycksele, spelar väl mindre roll.. inlandsklubben får det tufft i vår oavsett!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: