Denna väntan

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge…heter det ju, men det vete faan? Nu börjar det kännas som om man verkligen vill veta, men med de datum som figurerat som exempelvis mitten av juni, 14:e juni, 15:e juni och till och med sträckdatumet 19:e juni, så får vi nog helt enkelt hålla oss till tåls.

Samtidigt måste man ju fundera vad Gunnar Johansson egentligen vet efter att han den 31 maj skrev: Formellt ska beslutet om elitlicens fattas av Svenska Ishockeyförbundets styrelse någon gång i mitten av månaden men en första fingervisning kan nog komma redan inom någon vecka. Vilken typ av fingervisning skulle det kunna vara? Han fortsätter: Den 14 juni kommer Björklöven, AB och IF, att ha ett extra årsmöte. Då fastställs den nya styrelsen och då har förhoppningsvis redan Svenska Ishockeyförbundet givit sitt ja till Löven vad det gäller fortsatt spel i allsvenskan. Det skulle betyda ett slutgiltigt svar redan den 13:e eller tidigare.

Ja ja, nu kan man spekulera sig blå, men vad hjälper det? Det skulle ändå bara leda till att man står där… blå och vem vill det? Nä, sjunk ned i fåtöljen, dra nåot gammalt över dig och vakna om två veckor. Då vet vi… eller så startar du en alldeles egen Blue man group.

++

Lite silly: Den hårdförebacken Petter Lindberg som ett tag spekulerades till Löven, lämnar Piteå och spelar de kommande två säsongerna för Luleå Rebels. Orsak: Han vill inte pendla ensam mellan Luleå (där han bor) och Piteå.

0 thoughts on “Denna väntan

 • 6 juni, 2010 kl. 07:47
  Permalänk

  Inför styrelsemötet skulle det vara intressant och veta vilka personer som ingår i valberedningen ? Ännu mera vilka som är föreslagna ?

  Svar
 • 6 juni, 2010 kl. 12:35
  Permalänk

  Svar till Nyfiken (2010-06-06 07:47)
  Åsa Ögren sitter i valberedningen, sedan är väl även Strand och Danielsson med. Erik Orring har nämnts som het kandidat till att efterträda Mattias Lundberg. Utöver det vet jag inte mer.

  Svar
 • 7 juni, 2010 kl. 16:35
  Permalänk

  Luleå Rebels? haha…va fan spelar killen i nåt punkband? Och varför i h-e vill inte Löven ha en hårdför back? Var väl Rahimi som senast visade hur man lirar som back i Löven. Jaja..rebels suck.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: