Den stora MEGA-invasionen!

Ifjol invaderades Fjällräven center av tusentals lövensupportrar i vad som kallades ”den stora invasionen” när lagen för första gången på 16 säsonger möttes i tävlingssammanhang igen. Nu ytterligare fyra möten senare så verkar intresset om möjligt vara ännu större.

Ja, intresset kan till och med betecknas som enormt. Modo meddelade nu vid lunchtid att de hade sålt 6 627 biljetter inför matchen. Då är det över ett dygn kvar till nedsläpp. Arenan tar för övrigt in 7 350 åskådare. Ifjol lockade de två mötena i Ö-vik just 7 350 resp. 7 023 åskådare.

Jag ringde för att kolla tågbiljettläget och fick till svar att tågen blev mer eller mindre fullbokade sedan fem veckor tillbaka. Någon ynka biljett fanns tydligen till morgontåget. Det talas även om att extravagnar satts in. Vi snackar alltså typ sex slutsålda avgångar. Helt sjukt. Jag hann få fram att varje tåg normalt har 180 platser, men mer än så fick jag inte ut innan jag hänvisades till pressavdelningen för fler svar, som t.ex. hur många tågbiljetter som egentligen är sålda under dagen.

När jag väl hade pressavdelningen i örat så hade de typ inga alls svar att ge utom att man ofta säljer betydligt fler biljetter än antalet sittplatser, men att det då blir ståplats hela vägen ned. Om det trots det är slutsålt på alla tågen ned, jag då snackar vi verkligen ! Ska vi tro 360 pers per tåg dvs bara där 2160 pers. Sen åker folk buss och med säkert ett stort antal bilar och minibussar, så snacket att det blir allt mellan 2 500 till 4 000 Umebor som åker ned låter rimlig. Modo själv bekräftade i veckan att man sålt 2 467 ”lövenbiljetter”, vilket innebär till de sektioner som är vikta för lövare. Nu vet jag att många också köpt platser på andra sektioner för att överhuvudtaget få ta på biljett, så det kommer bli massivt! Någon uppgraderade fjolårsbenämningen till ”Den stora MEGA-invasionen” och det går ju helt i linje med tagget inför matchen.

Kan bara säga Grattis hockeysverige. Hockeyn lever, mycket tack vare hockeyallsvenskan.

Så här såg det bland annat ut ifjol från läktaren.

 

One thought on “Den stora MEGA-invasionen!

  • 16 november, 2017 kl. 18:42
    Permalänk

    Från läkaren?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: