Gröngula veckan i korthet

Även om inte Björklöven inte heller den gångna veckan presenterat några fler eller någon ny spelare för kommande säsong kör vi vidare med att återge sen senaste veckan kring vad som hänt. Finns trots allt en hel del kring nyförvärv eller förluster för andra lag samt på temat Green Connection…och lite nytt från Fagge.

Joakim Högberg kan vara på väg hem till Piteå.

 

Vi tar det som vanligt i kronologisk ordning:

Måndag

IK Oskarshamn ingår samarbete med Rögle BK enligt hd.se. Ett led i detta är inlåningen av talangfulla bröderna Ludwig och Lucas Elvenäs.

Intressanta övergångar i ligan:

Södertälje SK har skrivit ett tryout-kontrakt med Sundsvall Hockeys Sebastian Manberg fram till den 2 september. Under den gångna säsongen var Manberg utöver poängstark i hockeyettan utlånad till Modo Hockey under 4 matcher.

SHL-meriterade Olov Lundqvist lämnar Södertälje SK och återvänder till Asplöven HC i HockeyEttan.

Tisdag

Exlövet Alexander Semjonov lanseras av NSD som högaktuell för tränarposten i Asplöven HC.

Intressanta övergångar i ligan:

Södertälje SK verkar vara klubben denna vecka. Denna tisdag presenterar man Petter Hansson från Linköping HC genom ett tvårsavtal. Ringer det någon klocka kring det namnet så beror det på att vi förra säsongen fick tips om att han var aktuell för lån till Björklöven i samma veva Rasmus Bengtsson kom in. https://www.loven4ever.com/fordel-bjorkloven/

Lars Bryggman uppges vara permanent klar för Malmö Redhawks.

Onsdag

Joakim Högberg ryktas enligt mjörnberg.se tillbaka till Piteå. Vidare framkommer att han är intressant för fler klubbar, såväl spel utomlands som spel i HockeyAllsvenskan.

Intressanta övergångar i ligan:

Jonas Westerling lämnar Södertälje och spelar den kommande säsongen i England och Sheffield Steelers, en klubb som huserat en hel del exlöv såsom Jesse Schultz (16/17), Russ Moyer (15/16) och Tylor Michel (12/13).

Fredag

Intressanta övergångar i ligan:

Exlövet Jesper Lindgren, som efter säsongen med Modo åkte över för att träna med Torontos organisation, skriver ett tvåårsavtal med finska HPK.

Söndag

Bloggen kollar upp kring skadeläget med Joakim Fagervall som låter meddela att Austin Farley tränar för fullt och är återställd från sin skada. En som ännu inte är ok är Emil Wikström som fortfarande rehabtränar och det är svårt att säga om han hinner bli okej innan laget går på is.

Intressanta övergångar i ligan:

Nicolai Bryhnisveen lämnar Tingsryds AIF för HC Dukla Jihlava i den Tjeckiska ligan.

* * * Sedan fortsätter vi så klart pusha för den gröngula Supporterspelaren 2017/18 – Tillsammans spetsar vi Fagervalls armé, vi sponsrar skägg med god plösföring.

Och även då att uppdatera hur insamlingen går. Länk till inlägget och klicka på bilden nedan för att komma till insamlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: