Den extra bolagsstämman

28 personer infann sig till dagens extra bolagsstämma och media stängdes ute och när väl gardinerna var fördragna tog ordförande Lundberg till orda. Det på förhand mest intressanta var givetvis vilka namn valberedningen skulle förslå till den nya styrelsen. Bloggen kan nu avslöja att fem av sju namn blev föreslagna av valberedningen (Ögren, Strand och Danielsson) och även beslutad av bostämman. Dessa fem är:

 • Roland Carlsson
 • Mats Kalla
 • Ulf Hjertstedt
 • Johan Björk
 • Peter Johansson

Ytterligare två namn tillkommer, men dessa är inte tillräckligt insatta eller har ännu inte kunnat lämna ett definitvt besked på grund av nuvarande anställning/uppdrag. En av dessa bör vara den tilltänkta ordföranden. Förhoppningen kring dessa två är att den ene besitter en stark ekonomisk kompetens samt att den andre har en väldigt stark anknytning till näringslivet.

Det kommer även att finnas ett Advicerboard, vilket består av ej valda styrelseledamöter utan ska mer fungera som ett stöd och vara en tillgänglig resurs för den valda styrelsen. Där ska det finnas mer kunskap om hockey, juridisk kompetens samt ännu mer koppling mot näringslivet.

 

0 thoughts on “Den extra bolagsstämman

 • 14 juni, 2010 kl. 16:08
  Permalänk

  Väl sammanfattat. Gissar (en lågoddsare) på Erik Orring som styrelseordf. Sedan gäller det att utse en ny VD. OCH få till spel i allsvenskan… En som var med bland de 28

  Svar
 • 14 juni, 2010 kl. 16:43
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2010-06-14 16:08)
  Jag sätter inte emot Matchspeakern, visst är det som du säger viktigt med VD också.. men det lär noga komma.

  // En annan av de 28 på plats…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: