-Den bara slank ur händerna

Inför kvällens match tog bloggen kontakt med ett par spelare med ett förflutet i MODO, den första var alltså William Eriksson och här kommer spelare nummer två.

Även Jakob Stenqvist har ett förflutet i MODO och han tycker att matchen har en lite unik stämpel. -Jo, det är klart det är lite speciellt. Mest för att man känner så många i laget.

Jakob Stenqvist med pucken under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Björklöven och Timrå Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Har ni lyckats taggat om efter matchen mot BIK Karlskoga?
-Ja det är klart, det är bara att glömma såna matcher så fort som möjligt och blicka framåt.

Han tycker själv att han stod för en helt ok insats igår och tycker att han spelat mycket bättre de senaste sju-åtta matcherna. En sak som nog alla minns från onsdagens match är ju när han rätt oväntat tappade klubban, och ja, det såg rätt galet ut. -Haha jag vet inte, handskarna va blöta och den bara slank ur händerna. Vi får väl säga att det var tur att det inte rörde sig om landhockey då de gamla reglerna gav motståndaren straff vid kastad klubba. Stenqvists bästa hockeyminne kommer än så länge från just tiden i MODO. -Jo, när vi vann J20 SM-guld med Modo. I det laget fanns bl.a. William Eriksson och Oscar Stål Lyrenäs.

När vi går in på klubbens målsättning inför säsongen och att det nu ser ut att inte riktigt bli så, om då klubben förändrat sin målsättning eller står den kvar förklarar Jacob att man inte riktigt pratat i de termerna. -Egentligen handlar det om samma sak oavsett målsättning, att gå ut och kriga och försöka vinna varje match. Och det kommer vi fortsätta att göra.

Kan du förstå att fansen inte varit nöjda med hur det sett ut hittills?
-Jo, det är klart man förstår, vi är ju inte heller nöjda så det förstår jag självklart.
Trots detta är det utsålt i morgondagens match, kommer här en avslutande hälsning från Jacob. – Bara tacka för allt stöd så långt och hoppas dom fortsätter komma på matcherna, det betyder jättemycket för oss. Det ska bli grymt kul att spela inför en fullsatt A3 Arena, vi har ligans bästa fans så jag är säker på att det blir bra tryck!
Att det blir vinst råder det ingen frågan om och Stenqvists matchtips blir? -Vinst med 3-1! Vågar dock inte lova något mål från min sida, men vi får se, avslutar han.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: