Den 52:a & avslutande omgången

I dag har så HockeyAllsvenskan anno 15/16 rundats av och utöver vår tämligen klara förlust (4-10) borta mot redan slutspelsklara Leksand i Tegera Arena har det spelats fler matcher i dag, vi fick då följande resultat…

24591214442_d55dde69b6_b

Den avgående(??) coachen Tommy Jonsson Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

…Asplöven HC vs Timrå IK 4-5 (eft.sd)

Mora IK vs Almtuna IS 5-0

IF Sundsvall Hockey vs BIK Karlskoga 2-5

AIK vs IK Pantern 1-4

HC Vita Hästen vs IK Oskarshamn 2-4

VIK Västerås HK vs Tingsryds AIF 3-2 (eft.sd)

* * *

Kvällens resultat innebär att vi till sist fick följande slutliga tabell..

Tabell 160228Bloggen återkommer med bl.a. nåt eftersnack under kvällen, i vanlig ordning säkert lite reflektioner i morgon bitti. HÄR hittar du så länge allt från matchen i Tegera Arena. Hur tänker du själv kring val av matchens Löv och liknande, skriv gärna en kommen tar då fältet som vanligt är fritt.

Megazone

4 thoughts on “Den 52:a & avslutande omgången

 • 28 februari, 2016 kl. 19:05
  Permalänk

  AIK kommer att få tungt mot shl-lagen…

  Svar
 • 28 februari, 2016 kl. 19:07
  Permalänk

  Känner mig så otroligt kränkt av bl.a Daniel Johansson och tränarna så jag skulle vilja (måste jag ursäkta detta)?? Spotta och sen sänka dom eller tvärt om kanske!?
  Hursom så är man grymt jävla besviken på alla inblandade, hoppas man aldrig någonsin mer ser Tommy Jonsson och Markus Åkerblom för då vet jag helt ärligt inte vad jag gör. Jävla tuggummi marodör!

  Svar
 • 28 februari, 2016 kl. 19:10
  Permalänk

  Nu är det slut, känns faktiskt rätt skönt. Vi är kvar i HA, ett negativt kval hade då inte jag orkat ta mig igenom. Den närmsta tiden är viktig för Björklöven. Det måste hända saker omedelbart, och det räcker inte bara med att ge TJ sparken. Det måste till något för att föreningen ska få tillbaka trovärdigheten. Drömmen vore om man redan nu kunde presentera Fagervall. Det minsta man kan hoppas på är en trovärdig analys av denna säsong och en plan för framtiden. Just nu är det vacuum det känns bara tomt och peppen på nästa säsong är långt bort.

  Svar
 • 29 februari, 2016 kl. 01:35
  Permalänk

  DJ får föreningsstraff för mörkläggning av dolda fel och fuskbygget. TJ likaså för maximal passivitet och likgiltighet inför fansen. Resultat a-lag och j-lag bekräftar okunnande i hela föreningen. Träna bättre och spela hårdare, detta mjukisparty inflrt av Pitefjollorna håller inte. Släng ut alla fjantarna från förenkningen och låt Kravställarna återvända, det stinker sopor om hela föreningen!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: