Deilert numer presenterad

I dag presenterade så Björklöven och sportchefen Per Kenttä sin etablerade toppback inför säsongen. Namnet Alexander Deilert har surrat under stora delar av silly season, men i dag blev han då äntligen presenterad.

Björklöven skrev bl.a. följande på sin hemsida:

Alexander är en smart hockeyspelare och en av de bästa backarna i Hockeyallsvenskan offensivt sett. Jag är glad att vi kunnat komma överens då vi förhandlat under en längre tid, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Deilert, med Farsta som moderklubb, har bland annat gjort drygt 120 matcher i SHL och närmare 300 matcher i HockeyAllsvenskan.

Det finns flera olika faktorer som gör att jag väljer att spela i Björklöven men först och främst känner jag Per Kenttä sedan innan och vi har haft kontakt genom åren. Sen är Björklöven ett spännande lag där jag ser stor potential, säger Alexander Deilert.

Värvningen av Alexander Deilert är möjlig genom att en grupp partners har gjort en riktad insats för detta ändamål. – Per berättade om möjligheten att värva Alexander Deilert men att det saknades medel i budgeten. Med det ekonomiska läge som vi befinner oss med kontrollår finns absolut ingen möjlighet utöka den. Istället kontaktade vi ett antal partners som med en riktad insats utöver ordinarie partneravtal hjälpte till ekonomiskt med den del som fattades. Utan dessa företag och privatpersoner hade värvningen inte varit möjlig, berättar Björklöven VD Anders Blomberg.

Därefter nämns bl.a. LE Maskin, Umeå Entreprenad, Stall Invictus, UM Fastigheter, DR samt Tandvårdsteam Bernhardsson.

Kontraktet löper över säsongen 18/20 och Deilert ansluter till återsamlingen och testerna 1 augusti.

Med det börjar bygget se mer och mer komplett ut, både målvakts- som backsidan känns rätt klar och även uppgraderad jämfört med i fjol.

Siten Löven4Ever hälsar Alexander Deilert varmt välkommen till Umeå och Björklöven!

*

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Deilert numer presenterad

 • 27 juli, 2019 kl. 15:00
  Permalänk

  Förbannat najs.

  Svar
 • 28 juli, 2019 kl. 11:34
  Permalänk

  Vill tacka alla som bidragit till de förvärv som inkommit hitintills. Alla från Per K till minsta bidragslämnare. Tillsammans får vi det att hända!

  Svar
  • 29 juli, 2019 kl. 15:53
   Permalänk

   Håller med både Stefan `kil´ som Pepo, förbannat najs och stort tack till oss alla som på olika sätt bidragit till antingen Hutch och/eller Deilert. Som Pepo skriver: Tillsammans får vi det att hända..!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: