Debatt: VD:n drar på turné

I väntan på nedsläpp så kan vi köra en liten debatt.Nog kan man väl tycka att en VD ska vara någorlunda närvarande när ”företaget” har sin viktigaste månad för året?

Image result for stephan guiance ksmb

Nä, då sticker Hockeyallsvenskans VD Stephan Guiance iväg på turné med sitt band KSMB. Lägg till att bandet släpper sin nya platta ”Ond saga” i morgon, något man ju borde lagt ganska mycket tid på att skapa, producera och repa in. Känns ju lite sisådär. Annars är ju titeln på plattan ganska passande. Det måste man ge dom. Kanske i maskopi med SHL. Dels att han visar vart hans lojalitet ligger samt att det just ju känns som en ond saga för hockeyallsvenskan efter det nya TV-avtalet när skillnaden nu mellan SHL och Hockeyallsvenskan blir astronomiskt stor. (Läs HÄR)

Hur tycker ni läsare? Dels om Guiance men också om TV-avtalet? Skriv en kommentar..

3 thoughts on “Debatt: VD:n drar på turné

 • 22 februari, 2017 kl. 22:56
  Permalänk

  Har alltid tyckt att Guiance är lite av en slemmig torsk, i en brödrost. 😉

  Avtalet är helt åt helvete för ojämnt disponerat. De borde göra som allsvenskan/superettan i fotboll och tänka mer på återväxten.

  Svar
 • 22 februari, 2017 kl. 23:48
  Permalänk

  Tycker HA och Div 1 ska strejka samt att alla med cmore abonnemang ringer och säger upp det direkt. När de frågar varför säger man att det beror på det nya avtalet som gör förutsättningarna mellan divisionerna för stora. Jag vill inte göda SHL.

  Svar
 • 23 februari, 2017 kl. 10:45
  Permalänk

  haha, avtalet och ”fokus någon annanstans” säger en hel del var det personliga intresset ligger (dvs inte för att minska gapet mellan de två divisionerna). ”What’s in it for me” lyser allt för starkt. In med någon som brinner för uppgiften. Med viss färgad åsikt, men nog är Sverige som hockeynation mer än bara SHL? Höj konkurrensen, sämst i SHL åker ur. Bäst i HA går upp. Grundserien (på båda sidor) blir intressant och drar mer publik – mer klirr i kassan för alla inblandade. Det är ju ändå tävling det handlar om, varför inte tillämpa det?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: