Debatt: Löven rätt favorit?

Coolbet lanserade i veckan oddsen du får för att spela på vilket lag som vinner HockeyAllsvenskan 20/21. Björklöven stora favoriter till låga oddset 2,0.

Så här motiverade Petter Lundmark på Coolbet deras odds.

”Björklöven har visserligen tappat en del tongivande backar, men också fått in SHL-meriterade backar som Daniel Rahimi, Daniel Norbe och Karl Johansson. Förra säsongens målvaktsfantom Joe Cannata har lämnat, men vi är säkra på att Per Kenttä kommer landa en stark ersättare. Som främsta utmanare ser vi Timrå, Modo och slutligen AIK, som återigen satsar hårt efter att ha floppat rejält förra säsongen ”

..säger då Petter Lundmark, Marknadschef på Coolbet.

Aktuella odds som Coolbet presenterat för vinnare av Hockeyallsvenskan 2020/2021:

Björklöven 2.00
Timrå IK 5.00
Modo 5.50
AIK 5.50
BIK Karlskoga 12.00
Södertälje SK 12.00
Västerås IK 12.00
Vita Hästen 51.00
Mora IK 51.00
Västerviks IK 51.00
Tingsryds AIF 101.00
Almtuna IS 101.00
Kristianstads IK 151.00
Karlskrona HK 201.00

Sett till föregående säsong och den trupp sportchef Per Kenttä så här långt presenterat är inte favoritskapet direkt överraskande.

Men är det stora favoritskapet sett till odds motiverat? Är det ett odds du skulle vilja att sätta dina sparade slantar på?

Fältet som vanligt rätt fritt.. vem vill börja?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Kankse nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Debatt: Löven rätt favorit?

  • 7 juni, 2020 kl. 22:29
    Permalänk

    Kenttä komma att leverera en ny bra målvakt. Löven har bättre lag på pappret än vad det var i fjol. Löven har material som kan slå det nya påäng rekordet på 121. Jag var skeptisk till att Per Kenttä skulle fixa ett lika bra lag som i fjol men jag tycker att årets upplaga ser bättre ut.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: