4 thoughts on “-De var till och med nere i gången!

 • 5 januari, 2016 kl. 22:07
  Permalänk

  Sköna 3 poäng. Såg inte matchen utan valde att kolla på JVM ( hoppas ni förlåter mig, jävla bra match ) men följde Lövenmatchen på VK:s liverapportering med Gustav. Skrev i chatten att om Löven tar 3 poäng så beställer jag en ny matchtröja. Nu är den beställd, blev Hutchings 90 på ryggen. Faan va väl spenderade pengar. Kom igen nu Löven, mot slutspel, snälla………….snälla.

  Svar
  • 5 januari, 2016 kl. 22:58
   Permalänk

   Härligt, Stefan. Tänk om alla gav sådana löften. Vilken ekonomi vi skulle få om vi tänker fortsätta vinna?;)

   Svar
   • 5 januari, 2016 kl. 23:08
    Permalänk

    Haha, sant det. Tänk att trots att man närmar sig de 50 så håller man fortfarande på att samlar matchtröjor och hockeybilder med detta enormt fina björklöv som om man vore 14 år. Jaja, jag varken röker, snusar eller dricker så nått kan man väl få unna sig.

    Svar
 • 6 januari, 2016 kl. 01:50
  Permalänk

  Det är just på grund av detta, fansen, som vi måste skaka liv i TCIM. Det är där alla resor anordnas kring och allt tagg innan och efter matcherna sker. Utan TCIM kommer fanatismen kring Löven dö ut.. Kan ni snälla Löven4ever, som har lite utrymme att synas, ta på er att gå till botten med detta och jobba för att få igång sidan snarast. Vet flera med mig som är ledsna över detta. TCIM har varit ett virtuellt hem i 13 (!) år nu. Det får inte sluta såhär! Tack på förhand.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: