De senaste förändringarna

Thomas Selstedt tvingas alltså lägga av på grund av den skada som hindrade honom stora delar av den gångna äsongen. Riktigt tråkigt för hans del. Jag vet själv hur det känns när någon annan berättar att det är över och man inte själv får ta beslutet när man vill lägga indrottsutrustningen på hyllan. Att han i nästa andetag funderar över att bli målvaktstränare känns bra, att han inte gräver ned sig fullständigt. Han är ju infödd i den nya stilen och borde bli en alldeles utmärkt målvaktstränare. Frågan är väl om han vill lära ut en stil som orsakat han egen pension?

Magnus Isaksson, Jonas Floberg och Macus Lundberg får lämna skutan. Ingen överaskning att det var dessa tre som fick beskedet först. Isaksson har ju inte åstakommit mycket under sina två år i klubben. Han kändes ju rivig och avig till en början, men sen har inte mycket hänt.  Floberg har väl till skillnad från Isaksson aldrig känts het. Total motpol i puck och klubba och lämnar inte klubben en dag för sent. Marcus Lundberg är en duktig defensiv spelare, men kvalitéerna måste vara bredare än så. Att ha en boxplayspecialist i ett lag fungerar kanske i NHL, inte i allsvenskan.

När kommer då första spelaren in? Pär Edblom kan ju vara nummer ett. För något/några år sedan lanserade ju Löven ett samarbete med Proffice. Pär flickvän behöver jobb. 1+1?

Hur ligger det till med Nils Bergström? Så här beskrivs han av den som kanske känner till division 1 bäst av alla, Jimmy Stålnacke:

"Nisse" är brutalt bra. Drivet i skridskoåkningen är bland det värsta jag sett. Jag minns i matchen mot Asplöven i Arena Polarica när han trampade sig fri mellan Acres och Kall. Nu är inte dessa herrar några Pavel Bure-kopior, utan har sina spetegenskaper långt i från skridskoåkningens grunder. Men trots allt var det fantastiskt att se.

Gustav Lindwall verkar inte hamna i Löven: – Västerås skulle vara ett bra alternativ,säger han till norran.se samtidigt som Löven inte tror att han hamnar i klubben. Sen uppkommer ju frågan äom varför Löven behöver en jäkligt bra backup till Galbraith? En hyfsat målvakt som avlastar Patrick ett fåtal matcher är väl egentligen vad som behövs, så vi kan lägga de få pengarna vi har på några hyfsade forwards som vet var målburen befinner sig, eller har jah missat något?

Bra så till vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: