De nio nya spelarna!

I morgon dags för första ispasset, som vanligt några nya ansikten att bekanta sig med. Hur har då sportchef Per Kenttä beskrivit de nio nya?

Vi tar dem i den ordning som de har presenterats:

Pontus Andreasson (c/f), Frölunda/Hanhals

Pontus Andreasson är en teknisk och offensiv center med bra driv som även kan spela ytterforward. Han har framtiden för sig och vi är glada att han valt att skriva ett tvåårskontrakt med Björklöven.

Brian Cooper (b), AIK

Brian Cooper är en stabil tvåvägsback med bra skridskoåkning som känner till Hockeyallsvenskan sedan tidigare. Han har sina styrkor i defensiven men det finns även en uppsida i det offensiva spelet. Jag tycker att han är ganska allround. Jag kunde studera honom på närmare håll i den Hockeyallsvenska finalen och där tycker jag att han imponerade i AIK!

Justin Crandall (f), AIK

Justin Crandall gjorde en bra säsong i Sverige senast och är en spelare som har förmågan att alltid dyka upp där det händer saker i den offensiva zonen. Han är spelskicklig samtidigt som han också kan trycka dit puckarna!

Oliver Larsen (b), IK Pantern

Oliver Larsen är en stabil tvåvägsback som har styrkor i såväl defensiven som offensiven. Han är stor och rejäl men är ändå rörlig. Han är ung och driven och därför har vi skrivit ett tvåårskontrakt med honom då vi verkligen tror att han kommer ta ytterligare steg här i Björklöven och vara en producerande spelare!

Joe Cannata (mv), Utah Grizzlies

Joe är en målvakt som är fruktansvärt lugn i målet och hetsar aldrig upp sig. Han är bra skolad och varit med på hög nivå, därför tror vi att han kan komma in och gör ett gott jobb i Björklöven!

Ludwig Stenvall (b), Skellefteå AIK J20

Ludvig Stenvall är en spelskicklig rightback som har framtiden för sig!

Alexander Popovic (b), MODO Hockey J20

Alexander Popovic är en liten spelskicklig back med ett bra förstapass. Han är rörlig och jag tror att vi kommer att få se en bra utvecklingskurva på honom i vinter!

Alex Hutchings (f), IK Oskarshamn

Jag känner Alex sedan tiden i Oskarshamn och han är välkänd i Björklöven. Jag tycker att det är ett säkert kort vi valt och vi vet att han levererar på den här nivån!

Alexander Deilert (b), AIK

Alexander är en smart hockeyspelare och en av de bästa backarna i Hockeyallsvenskan offensivt sett. Jag är glad att vi kunnat komma överens då vi förhandlat under en längre tid!

*

Vem eller vilka är du mest spänd att se av dessa?

Skriv gärna en kommentar och glöm inte heller omröstningen i augusti, läser du på en dator hittas den ute till höger och surfar du på en mobil hittar du omröstningen längre ner. Scrolla vidare bara!

*

Siten vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “De nio nya spelarna!

 • 4 augusti, 2019 kl. 23:07
  Permalänk

  Alla låter de som de är bra offensivt o kan eller kommer leverera. Hade det inte varit för Fagervall hade jag varit väldigt positiv. Ska bli intressant o se om han kan lyckas någongång i vårat kära Löven

  Svar
 • 5 augusti, 2019 kl. 15:01
  Permalänk

  I år så ska Fagervall coacha backar och Kimby forwards. Får hoppas att Kimby kan fixa PP. Känns som om vi år kan bygga en vass första PP-formation.
  Kikade på statistiken ifjol.
  Vi hade 171 PP och gjorde 30 mål = 17,5%
  Västerås hade 26,5%.
  Hade vi haft den effektiviteten hade vi gjort 45 mål dvs 15 mål fler. 15 fler kan betyda oerhört mycket i matcher som väger. Och vara skillnaden mellan att jaga eller vara laget som spelar av tid…
  Så kan Fagge säkra defensiven och Kimby fixa PP så kan det bli bra!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: