– De har många kvicka och luriga forwards!

Almtuna kom till Umeå redan igår för att förbereda sig så bra som möjligt.– Det är skönt att komma bort lite och få vakna där, sa forwarden Emil Larsson till unt.se innan avfärden igår.

Hans tankar kring matchen är att man måste upp i nivå jämfört mot senaste matchen som man trots allt vann med 3-1.– Vi måste höja oss ett snäpp ytterligare (jämfört med Södertälje hemma), för jag räknar med en tuffare match mot Björklöven, säger Larsson. Just Larsson ingår i Almtunas giftiga andralina med Sebastian Hartmann och Daniel Ljunggren som tillsammans producerat 37 mål och 58 assists, där den sistnämnde har sin bild klar över lövens offensiv. – De har många kvicka och luriga forwards. Någon press känner laget inte på sig trots att man har lite kniven på strupen och befinner sig i ett getingbo kring slutspelsstrecket. – Det är klart att vi ska producera. Men press? Nej, det är mer kul. Det är ju där man vill vara, och hjälpa laget med poäng, säger Larsson till unt.

Tränare Marcus Ragnarsson är inne på publikens betydelse i bägge ändar. – Det har ett jättebra publikstöd, det är inte många hallar det är så bra stämning, men ibland kan det bli en belastning. När vi var där senast började vi bra och sedan hade de ett mindre bra powerplay och då buades det, minns Ragnarsson.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: