0 thoughts on “Davidsson till Piteå

 • 27 november, 2009 kl. 09:19
  Permalänk

  Bästa lövenfans!

  För det första är jag väldigt glad över er blogg. Men jag måste ändå säga att jag inte gillar när ni ”småhånar” våra egna spelare. Speciellt när det gäller Stenling. Okej, han kanske inte varit tillräckligt bra just detta året. Men tänk alla fina säsonger han ändå gjort för oss. Jag vill passa på att tacka honom för allt bra han tillfört genom åren.

  Må era fienders kameler alltid sakna vatten!

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 13:50
  Permalänk

  Svar till Mille (2009-11-27 09:19)
  Kul att du uppskattar det vi skriver. Om vi sen går in på det sk. småhånet, vilket jag förmodar du menar att smeknamnet Burskydd är, så är det kanske det mest passande smeknamnet. Karln har ju gjort det till sin grej att instinktivt söka burskydd, även om han varit totalt oattackerad och på så sätt spolierat otaliga kontringsmöjligheter. Sen har han givetvis gjort en del bra för Löven under tidigare säsonger, men eftersom jag gillar backar som kan ta för sig har han aldrig uppnått någon större status på min lista. Avslutningsvis måste jag ge tummen upp för din avslutande mening.

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 17:34
  Permalänk

  Svar till Mille (2009-11-27 09:19)
  Tack Mille! Jag tycker att det är kul att du både läser blogger och gillar den. Vad gäller ”småhån” och spelarnas mer eller mindre opassande smeknamn ska nog dessa ta med en nypa salt.

  Ingen mer än jag lider ver våra egna som får lämna skutan. Vad gäller Stenling har han tidigare gjort flera bra säsonger, som jag förstått det har tyvärr motivationen kommit och gått under åren. Självklart finns det inget intresse i att håna egna lirare. Däremot försöker vi nyanserat, men med glimten i ögat, såväl risa som rosa. Killarna har det här som sitt yrke, klart de ska tålas att synasoch det rejält..

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 18:37
  Permalänk

  Hej igen!

  Inte nog med att ni förser mig med underbara inlägg var dag…ni svarar också! Stort!

  En blogg är inte samma sak som en artikel i tidningen. Ni har helt rätt där. Fortsätt precis som ni gör! Jag ville bara ge Stenling en ”stjärna i kanten” för att han varit klubben trogen i så många år. Det är kärlek!

  Lev väl!

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 23:47
  Permalänk

  Svar till Mille (2009-11-27 18:37)
  Som Lövare håller vi ihop, även om vi inte alltid har samma syn på diverse spelare. Ingen skugga ska falla på Stenling, hoppas han fortsätter och finner framgång i en annan klubb.

  Tummen upp, Mille!.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: