Därför spelar inte Wennerberg mer i år

För Västerbottens folkblad uppger Mattias idag orsaken till att han tvingas ge upp säsongen och inrikta sig på tre månaders vila: – Det visade sig att jag har ett kärl i hals/nackområdet som har skadats,säger Mattias. Han fortsätter: Jag har fått medicin så det blir bra, jag ska bara ta det lugnt nu. Jag känner mig lite piggare i alla fall men jag är fortfarande tung i huvudet. Björklövens läkare David Hellsten tror inte karriären ska vara i fara: -Nej, det tror vi inte. Det är en god prognos och det var en liten skada på kärlet. Det är väldigt ovanligt att så här unga idrottsaktiva får det och troligtvis uppkom det på grund av en smäll, men det är omöjligt att sia om.

Löven letar nu aktivt för att hitta en ersättare och Arto säger i dagens VK följande: – Jag har tid under dagen i morgon att titta lite närmare på ett par namn vi har diskuterat, sedan ska vi sätta oss ned och diskutera dessa när vi återsamlas på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: