Därför saknas Crandall ikväll

När Björklöven nyss presenterade laget inför kvällens hemmamatch mot Västerås saknades Justin Crandall i laguppställningen och självklart ville vi veta varför.

Ingen Crandall på isen ikväll mot Västerås. Foto: Lövenbloggaren

Vi tog kontakt med sportchef Per Kenttä som kort och gott angav medicinska skäl för hans frånvaro.

Det handlar alltså inte om någon petning även om Justin haft det tufft med poänggörandet de senaste omgångarna. De forne poängmaskinen har faktiskt gått poänglös i från de åtta senaste matcherna och senast han gjorde poäng var en andraassist mot MODO i 4-6 förlusten i slutet av januari. Crandall ligger dock alltjämt trea i lagets interna poängliga.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Därför saknas Crandall ikväll

 • 22 februari, 2021 kl. 18:37
  Permalänk

  Ja,Crandall har inte levererat poäng.På slutet tycker jag ochså att Vesel inte känns lika rapp.Kan ju bara vara en dipp formmässigt.Kommer nog igen.

  Svar
 • 23 februari, 2021 kl. 01:09
  Permalänk

  Hutchkedjan är alldeles för dålig just nu. Tycker Hutch glider (istället för att skrinna) runt på isen o bara petar med klubban.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: