Därför blev det Björklöven för Steen

Något överraskad blev man ju när Oskar Steen i eftermiddag blev klar på lån till Björklöven. Att Carl Grundström lånas in är ju logiskt med hans koppling, men Steen har ju inget med Björklöven att göra. Vi grävde lite och det visade sig att andra väntade hockeyallsvenska toppklubbar kontaktat honom, men att han enligt en källa själv kontaktade Björklöven, för det var här han ville spela. Inte svårare än så.

Sen har man ju inte järnkoll på honom som spelare och självklart vill man se hur han ser ut på isen. Så han har det bl.a. sett ut tidigare.

Vi har grävt lite ikväll och det visar sig att såväl Timrå som AIK kontaktat Oskar, men att Oskar själv kontaktade Björklöven för det var där han ville spela.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Därför blev det Björklöven för Steen

  • 11 september, 2020 kl. 13:17
    Permalänk

    Rolig info! Visserligen kanske ett svar som är en sanning med modifikation. Vore roligt att veta varför han valde löven före Timrå och AIK.
    Trevligt att vi blivit en attraktiv klubb för spelare igen iaf 👍 Betyder att hela föreningen är påväg åt rätt håll och att ekot av vår rekordsäsong studsat utanför stadsgränsen också.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: