Dansken med handsken fixade poängen

Patrick Gaibraith verkar ha orsaken till att Löven fick med sig en poäng ifrån bortamötet med  Västerås. 93,5 % är riktigt bra och han kan verkligen vara skillnaden om Löven ska ta sig uppåt i tabellen. Som man ofta upplevt är det en spelare med koppling till Löven avgör, exmodoiten Patrick Yetman, killen som ryktats till Löven under i stort sett hela silly season.  Finns liksom inte mycket mer att skriva eftersom man inte haft annat än swehockeys uppdtaering att förhålla sig till. Nu återgår vi till El Classico, där Zlatan gjorde mål direkt efter sitt inhopp i andra halvlek. Än mer spännande blir det nu när Barcelona just fick en man utvisad.

0 thoughts on “Dansken med handsken fixade poängen

 • 29 november, 2009 kl. 21:49
  Permalänk

  Skönt att det finns hårddiskdvdspelare så jag kunde se El Clasico med fördröjning efter hemresan från Västerås. Kan rapportera om en svag insats av Löven där handskdansken var outstanding. Jockeeffekt såg jag inget av. Dåliga beslut i egen zon, långsamma uppspel och ganska uddlöst framåt mot ett ganska svagt Västerås. Jesse hade en riktigt skön klubba/skridsko dragning men var grymt loj för övrigt. Dåligt straff och valde att passa i ett friläge. Skärpning! Där har Jocke lite att jobba med. Hade vi bytt målvakter hade det blivit 5-0 till VIK. Minst.

  Svar
 • 29 november, 2009 kl. 23:20
  Permalänk

  Stämmer, Löven var inte i slag ikväll. Dansken höll ordning på matchen. Ett billigt 2-2 mål gav poängen som jag tycker grabbarna var värda. Stort plus till alla tillresta Löven-supportrar. Ni höll klart högsta rösterna i hallen. VIK-klacken är (som vanligt) patetisk när det gäller att stötta det egna laget (i motgång).

  Svar
 • 29 november, 2009 kl. 23:49
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-11-29 21:49)
  Intresssant match i matchen mellan Yetman (eller Jäjjtmäään som han på sportradion sa..) och Schultz. Kan inte annat än hålla med om Schultz, inte ger han mer energi till laget i alla fall. Nog borde Pädrikk kunna känna sig rätt säker på spaden för närvarande. Lite Jockeeffekt trots allt va? Två mål och en p..

  Vad gäller El Clasico, både effektiv och rätt spektakulär den där Zlatan..

  Svar
 • 29 november, 2009 kl. 23:53
  Permalänk

  Svar till Persson (2009-11-29 23:20)
  På förhand kändes en pinne ok, nu kanske vi med Danskens hjälp hade rätt flyt. Låter bra med klacken iaf, om laget bara höll samma klass så.. nu blickar vi fram emot Sundsvallsmatchen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: