Daniel Johansson utsatt för hot!

Segern borta mot Vita Hästen ikväll fick en besk eftersmak. Efter slutsignalen utsattes Björklövens sportchef Daniel Johansson för hotfullt och otrevligt beteende från ett antal Hästen-supportrar.

Dalle

Det ska ha gapats och skrikits på en mycket låg nivå, men Dalle tar det hela med ro. – Det var ingen fara, säger Dalle när bloggen får tag på honom.

Men ska man behöva ta det på sin arbetsplats?
– Nä, det tycker jag inte, men vill samtidigt tona ned hela situationen och fokusera på segern, vilket vi förstår..MEN detta är inte okej och därför skriver jag detta inlägg, lite mot hans vilja.

Bloggen tog kontakt med Vita Hästen bloggaren Mattias Essén på bloggen Powerbreak som inte alls var nöjd över dessa fans agerande. -Även om er sportchef inte tyckte det var någon fara så vill vi supportrar alltid visa vår bästa sida och då vill vi få bort dessa rötägg! Vi representerar inte bara oss själva utan även föreningen Vita Hästen. Vi vill vara en attraktiv klubb där supportrarna har gott omdöme runt om i landet. Då är detta aldrig okej!

Vi har ju själv inom Björklöven upplevt vissa element som dragit klubben och dess fans i smutsen och jag tror det är viktigt att frågan lyfts. Det enskilda personer gör kan inte belasta de övriga bara för att de håller på samma lag. Samtidigt måste detta bort våra arenor och det görs bara om dessa personer pekas ut och portas från arenorna. Vad tycker du som läsare?

9 thoughts on “Daniel Johansson utsatt för hot!

 • 30 september, 2016 kl. 23:39
  Permalänk

  Jättesvårt att säga något om situationen när man inte vet vad som har sagts. Som beskrivet tycker jag nog ändå att det känns som att ni har blåst upp det här lite grand, mest på grund av att Dalle sjölv verkar ta det med ro.

  Svar
  • 1 oktober, 2016 kl. 00:06
   Permalänk

   Grejen är ju att ett antal fans lyckats hitta Dalle i mängden och söker upp honom efter matchen för att skrika och bete sig. Är det OK i din bok? Dalle är en hyvens pöjk som inte vill ta fokus från grabbarnas enorma insats ikväll, men det gör inte det inträffade OK. Vi har upplevt det själv på hemmaplan och det skadar klubben. Vi kan inte acceptera det och vi måste agera mot det.

   Svar
   • 1 oktober, 2016 kl. 00:48
    Permalänk

    Känns oerhört tråkigt att grabbarna med någon form av psykiska problem eller ev. taskigt ölsinne får ta så mycket plats i supportergruppen. Det här handlar om individer som skulle behöva vård men använder både fotbolls/hockeyarenorna för att vräka ur sig sin inre skit. Det skadar Björklöven och i det här fallet Vita Hästen. Vet inte hur lättidentifierade dessa gossar är, men på något sätt borde väl supporterklubbarna och respektive berörd förening ta tag i dessa och föra ett inledande kvartssamtal för att klargöra att hotfullt beteende och öppna trakasserier inte någonsin är acceptabelt. Att de stora fotbollsklubbarna som AIK, Djurgården, Hammarby med flera inte klarar att hantera dessa ”troll” är kanske förståeligt eftersom de är så många men vi i Björklöven skulle faktiskt klara av att av hantera denna destruktiva svans med tanke på att de är inte så fruktansvärt många. Att man brinner för laget och ibland blir förbannad på domaren eller någon motspelare hör till supporterskapets oskrivna regler men de s.k supporters som går över alla gränser drar bara ner ishockeyn och majoriteten av Björklövens fans ner i skiten. Vi som gästar bortamatcherna i sydligare delar av landet får ofta höra att vi har ett gott rykte. Hoppas att inte den labila delen får smutsa ned våra gröngula färger alltför länge.

    Svar
   • 1 oktober, 2016 kl. 15:45
    Permalänk

    Problemet här är ju att ni väljer att inte förklara vad som har hänt. Det där låter inte alls ok. Men som ni skrev inlägget kunde det lika gärna vara så att Dalle går i Björklöven-kläder framför deras klack och får höra ett och annat. Kanske inte heller skulle vara ok, men sånt som händer.

    Svar
 • 30 september, 2016 kl. 23:54
  Permalänk

  Detta är ett samhällsproblem där många föräldrar inte har satt gränser för barnen. Jag menar inte att man ska slå sina barn utan snarare markera att det här beteendet är samma som apor i djurparken har.

  Svar
 • 1 oktober, 2016 kl. 09:38
  Permalänk

  Först och främst skulle jag inte vilja kalla dessa för fans, sen vet man väl inte om det var några som satt på sittplats med vita hästen halsdukar eller någon från ståplats?.
  Förvånas alltid över hur det ska framhållas att det är fansen, blir som alltid hela supporterklubben som ska ta smällen, är väl inte ens säkert dom har något med supporterklubben göra överhuvudtaget.

  Svar
 • 1 oktober, 2016 kl. 10:53
  Permalänk

  Jag var på plats och satt en meter nedanför Joakim Fagervall och min bild var att det primärt var honom fansen hånade med kommentarer som ”Grattis till första segern. Starkt efter sex omgångar”. Jag valde dock att inte skriva om det här då jag inte ville ta fokus från segern. Fagervall sa några väl valda ord tillbaka också, men jag tycker att det här var en storm i ett vattenglas.

  Svar
 • 1 oktober, 2016 kl. 15:01
  Permalänk

  Behöver både GM och Sportchef åka med på bortamatcher, som kräver flygtransport? Lägg de pengarna på att förstärka laget istället.

  Svar
 • 2 oktober, 2016 kl. 00:35
  Permalänk

  Ingen ide att bry sig om besvikna människor. Dom har det svårt i nederlagets stund och ger utlopp för sina undertryckta aggressioner.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: