Dancing on my own!

Det finns inte mycket vår grannstad i norra länsdelen kan locka med, hockeylaget suger trots att de lirade final i våras som att någon nu skulle bry sig. Skellefteå är trots allt lillebror, eller vad var det vi sa i tisdags Moa? Nåja eller nåväl i kväll, och bara i kväll, lyfter jag på kepsen och vevar med halsduken. Jag tänkte göra ett undantag och besöka stadsfesten. Robyn gör en av få rätt spelningar i sommar på ett av (eller kanske det enda) torget i Schtaan och jag kommer vara där.

 Det kommer bli bra, okej jag vet.. Robyn är inte 100% hockey, men Robin Miriam Carlsson (alias Robyn) är förbannat cool oavsett. Jag säger som Robyn..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: