Dalle Johansson: – Ligger inte i ett avslut när det gäller back!

Bloggen har även passat på att kolla läget med sportchef Johansson när det gäller truppen, dels ifall forwardssidan är stängd i och med Kelsey Tessier sedan då vilken typ av back Dalle egentligen söker.Tjena Dalle och god fortsättning på 2016. Nyligen signade du Tessier som förhoppningsvis blir spelklar så snart som möjligt. Innebär detta att forwardssidan är stängd, förutsatt att vi inte åker på skador etc.? – Hej, tack detsamma! Åker vi på skador så ska vi agera förutsatt att det finns spelare tillgängliga och som vi anser passa in i gruppen.

Du har sedan tidigare dessutom pratat om en back, på bloggen förespråkar vi en stor defensiv fysisk general. Hur vill du beskriva backtypen du söker mer än ”någon som gör oss/truppen bättre”? – Jag tittar brett när det gäller backar. I grund och botten ska det vara en spelare som stärker oss. Jag ligger inte i ett avslut när det gäller back utan avvaktar tills vi känner att det blir rätt.

Fem otroligt viktiga matcher väntar nu mot lag närmast före och efter oss, förstår att du kanske inte vill prata ödesmatcher. Men håller du med om att dessa matcher på nåt sätt kommer bli avgörande vart säsongen tar vägen? – Vi är fullt medvetna om att varje poäng är oerhört viktiga. Parallellt med den höga kravbild vi har inom gruppen gäller det att njuta av stunden, slappna av och göra sitt bästa. Om det blir avgörande för säsongen vet vi när grundserien är avslutad.

Och hur skönt skulle det vara med en seger nu närmast mot Timrå för att kunna nå slutspel? – Vansinnigt skönt!!

Har du någon sista hälsning eller löfte till alla gröngula Lövare runt om i landet? – Med stöd vi haft känner vi att vi vill betala tillbaka med en riktigt fin avslutning på säsongen. Vi ska göra allt vi kan och hoppas att vi får se många gröngula färger på läktarna även i fortsättningen!

One thought on “Dalle Johansson: – Ligger inte i ett avslut när det gäller back!

  • 3 januari, 2016 kl. 16:38
    Permalänk

    Skulle va intressant att veta om han jobbar med att förlänga nuvarande kontrakt. Finns ju många viktiga med utgående.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: