Dags för TV-pucksfinal för Västerbotten

Västerbotten spelar alltså final i TV-pucken senare idag med start kl 13.40 och för motståndet står Göteborg.

Med i Västerbottens lag finns sju spelare från Björklöven: Målvakten Adam Bengtsson, backarna Simon Aho och Albin Rainersson samt forwardsspelarna Carl Holmner-Härgestam, Edvin Wahlberg, Elias Lundström och Max Lundgren.

Laget har stått för en magnifik resa som vi redogjorde för om igår och eftersom det är 60-års jubileum så hyllar man det med en lite annorlunda detalj. Domarnas tröjor.

-TV-Pucken är en turnering med lång tradition och många minnen. Att ge domarna möjlighet att döma i ett retroställ den här helgen är ett roligt sätt att visa på turneringens långa historia, och förhoppningsvis ge domarna ett annorlunda minne från helgen, förklarar Svenska Ishockeyförbundets domaransvarige.

Senast Västerbotten vann TV-pucken var 2013 så turneringen avgjordes i Oskarshamn. Då vann man. Bra tecken för A-laget i eftermiddag?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Dags för TV-pucksfinal för Västerbotten

  • 4 november, 2018 kl. 14:18
    Permalänk

    Västerbotten – stora, orörliga, individualister
    Göteborg – snabba, tekniska, samspelta

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: