Dags för roadtrip

Idag inleder Björklöven en tre matcher lång roadtrip med Västervik (ons), Södertälje (fre) och Västerås (sön) på spelschemat och vi kollade upp läget med sportchef Per Kenttä inför resan.

Sportchef Per Kenttä har snickrat ihop en bra schema inför säsongen hittills längsta roadtrip. Foto: Löven4Ever

Med den storm som just nu härjar i Norrland blev vi lite orliga att laget inte skulle komma iväg, med enligt Per tror han att de skall komma iväg med flyget, evetuellt med någon mindre försening. -Bussen åkte inatt och är redan framme och väntar på oss i Stockholm, berättar han för Löven4Ever.

När det gäller boendet är planen enligt följande:

Laget bor i Västervik (tis-ons), åker sedan till Södertälje (tors-fre) och avslutar i Västerås (lör-sön). Åker sen buss hem efter matchen på söndag. Man matchvärmer och tränar på respektive ställe.

När det gäller laget åker man ned med man har åkt 12 forwards och 8 backar. Det innebär att de sju backar som spelare igår samt Erik Ullman är med och samtliga forwards utom Carl Holmner-Härgestam som tillsammans med Alexander Popovic stannar hemma och förstärker Teg under veckan.Axel Ottosson kommer att ansluta senare under resan och tanken är att han spelar Västeråsmatchen, tillägger Kenttä. Ottosson stängdes ju av igår på tre matcher efter sin tackling mot Isak Pantzare under lördagens match mot Mora IK. Detta innebär alltså att tegslånen Elias Edström och Sebastian Manberg och Vännäs-lånet Marcus Johansson blir kvar i laget under denna roadtrip.

När det gäller Gustav Possler som missat de två senaste matcherna är det ännu oklart. -Han närmar sig spel, men för tidigt att säga när han är tillbaka. Vi får se hur det ser ut de närmaste dagarna, säger Kenttä och avslutar med känslan inför veckan. -Självklart skönt med matcher, då får man snabbt chansen till revansch. Det ska tilläggas att ingen är nöjd med varken prestation eller resultat..

* * *

Varför inte göra ett besök hos vår samarbetspartner Coolbet? Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Dags för roadtrip

 • 12 januari, 2021 kl. 12:26
  Permalänk

  Tack för uppdateringen angående Possler.
  Tråkigt för honom och laget att bli skadad/sjuk,när jag tycker att han hade fått upp farten lite på slutet.
  Blir en tuff trip,men tror ändå på laget.
  Korkad optimist,kanske….:)

  Svar
  • 12 januari, 2021 kl. 17:28
   Permalänk

   Inte saknar jag Possler iallafall. Tycker han är en katastrof. Som en del andra värvningar i år.

   Svar
   • 12 januari, 2021 kl. 22:52
    Permalänk

    Håller helt med, han bland fler underpresterar. Blir galen på tempo och passningarna samt bristen på jävlaranamma framför mål.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: