Dags för nästa resa

Lottningen till Allettan är alltså klar och den ser ju förhoppningsvis både bättre och hårdare ut. Vi orkar dock inte skiva ut den, då vi vet av erfarenhet att långa inlägg inte läser lika frekvent och vad är då vitsen med ett långt inlägg? Möjligen förmågan att få tungan att klistras mot gommen, men det har liksom aldrig varit vårt problem, vilket vi givetvis förstår genom att jag skrivit denna inledning utan att ens på något sätt komma nära kärnan.

Förr var det Kiruna i norr till…Teg i söder..? Nu är det lika fullt Kiruna i norr, men Hudiksvall i söder. Norrlandslagen är kvar i sin linda och medan vi kuskar halva landet kring, fortsätter söderlagen att åka pendeltåg till bortamatcherna. Tro fan att hockeykartan ser ut som den gör. Tack (gud förbjude) Sheleftyou och Luule Hååkki för att ni håller kartan något sånär vågrätt. Hur faan ska man kunna konkurrera när halva budgeten går till att betala bensinen till bussen? Något att ta tag i, ni på Norrhockey!

Nåväl, vi inleder alltså mot borta mot Asplöven den 8:e januari, ett lag som bara sägs värva offensivt, men lika fullt har tagit fler poäng mot oss än vi mot dom, trots att vi har så bra försvar…tycker Jens. Hemmapremiären blir mot Piteå den 12.e och sen brunkar vi på till den 20:e februari då vi avsluta som vi började, med match mot Asplöven och framtiden bestäms. PO1,PO2 eller PO3? Ja, vad föredrar egentligen du? Når vi bättre resultat genom att matcha oss i form via några playoff omgångar eller vila oss i form via PO3 somger 14 dagar utan tävlingsmatch? Att vi tar en topp4 placering vilket ger fortsat playoff-spel skulle inte ens den största pessimisten missunna oss men hur går det för oss? Har vi en allsvensk trupp redan idag eller behöver vi förstärka och i så fall på vilken position/-er? Feel free to säga just din mening. Över 1000 personer läser denna blogg varje dag, så ta din chans att få din mening sagd, vaje dag,vid varje inlägg.

0 thoughts on “Dags för nästa resa

 • 21 december, 2010 kl. 06:24
  Permalänk

  Tja alla Löven fans! Jag tycker laget behöver en PP back likt Rick Jackman el Lasse Karlsson Kan Jenssa ordna det så tror jag på detta lag till AS

  Svar
 • 21 december, 2010 kl. 14:00
  Permalänk

  Jag förstår inte att man inte tittar i de egna leden när det gäller backar. Det finns flera juniorbackar som skulle kunna få en chans att spela in sig. Vilja och hjärta slår många gånger klass. Det är inte NHL-klass vi söker, vi är fortfarande i div 1…..! Risken finns att man tappar sina egna juniorer om det inte finns möjlighet till utveckling. Det finns flera backar som dessutom har gjort en del poäng om man tittar på statistiken.

  Svar
 • 21 december, 2010 kl. 17:52
  Permalänk

  Jodå,mr nlogger, det är också något vi tänker ta tag i, planer finns redan på att göra ett försök iaf till 10-kronan, som bland annat ska gå till resebidrag till klubbarna här uppe. Vi jobbar på det! du är väl med i så fall, och förhoppningsvis många många fler…

  Svar
 • 21 december, 2010 kl. 21:06
  Permalänk

  Svar till Daniel (2010-12-21 06:24)
  Ja, vem skulle tacka nej till spelare av den klassen?

  Svar
 • 21 december, 2010 kl. 21:09
  Permalänk

  Svar till Kent (2010-12-21 14:00)
  Fast frågan är om det idag finns backar i juniorlaget som håller måttet efter alla vi tappade ifjol? Lars Malm som lirat en hel del visar ju inga som helst takter till förbättring. Grejen är den som jag ser det att vi behöver en riktigt bra första back, inte utfyllnad. De backar vi har nu tar ju inte klivit fram och visat framfötterna.

  Svar
 • 21 december, 2010 kl. 21:11
  Permalänk

  Svar till Christer S (2010-12-21 17:52)
  Det är bra, något måste göras innan norrhockeyn är helt död. Det är ju ingen tillfällighet att massor med norrklubbar försvunnit från hockeykartan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: