Dags för krafttag inom svensk hockey!

Under helgen har Färjestad fått uppmärksamhet för sin humoristiska passning till sin kvartsfinalmotståndare HV 71 gällande användandet av sk. klappor. Se här.

Ett oväntat men roligt drag från en SHL-klubb och något som äntligen kanske får bukt på otyget med klappor, något som bara ger ett entonigt läte och som ger mer problem med folk med hörselproblem än folk med god hörsel. Vi på Löven4Ever var ju inne på detta så tidigt som 2013 genom denna video, som utöver otyget kallor tog upp ett antal andra saker gällande sittplats och dess åskådare. Se hela videon vetja.

Era tankar om klappor och sittplatspubliken? Finns det oskrivna regler hur man ska förväntas bete sig som åskådare eller är det fritt fram? Är det exempelvis skillnad mellan sitt- och ståplats? Skriv en kommentar…

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

3 thoughts on “Dags för krafttag inom svensk hockey!

 • 31 mars, 2019 kl. 16:53
  Permalänk

  Förbjud klappor på idrottsanläggningar. Finns inget mer att tillägga.

  Svar
 • 31 mars, 2019 kl. 17:57
  Permalänk

  De flesta har två händer då använder man dem. Saknar man en hand kan man gärna ha en klappa eller tuta (sistnämnda fick man ha förr men inte längre i dagens regelsamhälle).

  Svar
 • 1 april, 2019 kl. 13:01
  Permalänk

  Kul att du skriver om något som du verkar ha bra koll på. 😉

  1. Ingen elitförening med självbevarelsedrift tackar nej till de reklamintäkter klapporna ger.
  2. Det är upp till var och en i publiken att välja att använda klappan. Hör och häpna: Jag klarar faktiskt av att lägga min i soporna trots att den ligger på min stol.
  3. Orkar du inte lyssna: byt kanal, slå av ljudet eller använd hörselkåpor!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: