Dags för final

När vår säsong tog slut tidigare än väntat så får man hålla tillgodo med det som erbjuds. Vad är det då som erbjuds? Ja, inte mycket. Visst är hockeyn i mångt och mycket mer sevärd, men när hjärtat inte riktigt är med så blir varken hackat eller malet. Nå, SM-finalen då? Här möts vad en bekant beskrev som Skellefteå mot den stora Satan. Här går nog sympatierna till Satan själv. Varför? De är inte Skellefteå. Sen blir det givetvis intressant att se den undanskymda tränarkampen mellan de gamla Bodenkillarna Stefan Klockare och Erik Granqvist. Kommer för övrigt att se matchen på torsdag på plats. Förhoppningsvis får vi med plakaten även denna gång.

I kvalserien till elitserien är Växjö redan klart för elitserien och här hoppas jag att Modo reder upp situationen. Samtidigt blir jag glad när lag som Rögle och främst då Växjö visar att det faktiskt går att rubba elitserielagen och att pengar inte är allt. Detta visar ju även AIK, Luleå och Skellefteå i elitserien som har utvecklat den nya hockeyn på ett bra sätt. Det ger hopp för alla övriga lag som vill sikta uppåt.

I kvalserien till allsvenskan är Troja klara och undra om inte Trojafans satte kaffet i vrångstrupen när deras ordinarie målvakter blev skadade och exlövet Petter Sandström fick ta över förstaspaden med ynka 5 matcher i benen denna säsong och måttliga 82,85 % i räddningsprocent och nu toppar han målvaktsstatistiken i kvalserien med fina 95,11 % på den fem av åtta matcher han har vaktat Trojakassen. Jocke Fagervall kämpar vidare med sitt Tingsryd och är just nu en poäng efter pånyttfödda Karlskrona med två omgångar kvar.

Vad händer i Löven då? Tror i alla fall att det händer mer än som skrivs. Bara för att det är tyst ska vi inte börja hetsa. Arbetsro är något klubben behöver. När det finsn sake attberätta kommer de att berätta. Så enkelt är det. Man vet att kommunikation är viktigt, men det är ingen idé att kommunicera innan det finns saker att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: