Dags att skaffa biljett!

På fredag släpper Björklöven biljetterna till premiären av hockeyallsvenskan 18/19, då vi den 21/9 tar oss an Modo Hockey.

Man låter meddela följande via sin hemsida:

På fredag den 7 september så släpps matchbiljetterna till säsongspremiären mot MODO Hockey. En fantastisk publikfest i A3 Arena som varken du eller någon annan kommer att vilja missa.

Efterfrågan på biljetter är stort redan innan biljetterna är släppta så det gäller att vara med från start om man vill säkra en bra plats.

Matchbiljetterna släpps klockan 11:00 via bjorkloven.ebiljett.nu

Precis som tidigare kommer säsongskortsinnehavare och biljettkunder få möjlighet att köpa biljetter innan det officiella biljettsläppet.

Även biljetter till matchen mot SSK kommer släppas på fredag.

* * *

Efter den heta mötet lagen emellan nere i Övik i matchen som inledde SCA-cupen så borde ingen vilja missa detta möte. Känns som att ”this is the year” (ursäkta Boston) för bägge lagen, men lika sant som det är sagt, ingen kommer lämna denna match oberört, tro mig! Om inget annat så lär väl Modo-packet bränna av en fackla i ren frustration.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: