Dags att fylla hallen igen

I morgon är det dags för derby mot laget från norr och Björklöven ber nu om hjälp att fylla hallen med #fyllhallen. 

Hur många av er är med? Foto: Lucas Norlin

Varje biljett kostar 50 kronor. Du kan köpa paket med 4, 8, 16 eller ett speciellt företagspaket. Inga begränsningar i antalet köpta biljetter. Du kan även swisha valfri summa till 1234275913 och märka med #fyllhallen. Läs mer om Fyllhallen HÄR.

Björklöven vill passa på att be dig att berätta om ditt biljettköp i sociala medier med hashtaggen #fyllhallen och med länk till denna sida. Utmana sedan vänner och bekanta. Driver du ett företag är det så klart fritt fram att utmana kollegor och konkurrenter. Björklöven lovar att hålla er uppdaterade om biljettförsäljningen. Anta #fyllhallen-utmaningen och sätt fart. 

Det finns även mycket fyndigt fiktivt fika att köpa till din biljett. Kika in på följande länk och klicka på produkter. Vår favorit är Pontus glass – lika kall som på isen.

Vilken är din?

Nu fyller vi hallen…igen!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: