Dags att börja boka i kalendern!

Nu har hockeyallsvenskan släppt spelschemat för hela den kommande säsongen och då är det ju tid att börja planera den kommande vintern, vilka bortamatcher det är möjligt att åka på och när man ska boka bord på hallen.

Premiären blir som vi redan känner till mot Karlskrona HK på bortaplan den 20 september och vi avslutar hemma mot Mora IK den 6 mars. Lägg till att vi äntligen får en sk. hemvändarmatch då vi tar oss an Tingsryds AIF på hemmaplan lördagen den 28 december.

Noterar en antal bortaturnéer kommer att ske och den första i början av oktober då man möter Tingsryd fredagen den 4:e och Kristianstad söndagen den 6:e. Ytterligare en bortaturné sker mellan den 18-20 december då man tar sig an Kristianstad respektive Vita Hästen. En tredje bortaturné finns på schemat då man den 8 januari tar sig an AIK och den 10:e gästar Västervik.

Första bortamötet med MODO sker onsdagen den 30 oktober.

En rolig bortamatch utöver MODO är ju alltid degraderade Timrå och dom möter vi fredagen den 29 november.

HÄR hittar ni hela spelschemat och HÄR kan ni ladda hem en kalenderfil med Björklövens alla matcher.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: