Dagens V75!!

Bli inte överdrivet förvånade ifall grön kusk dominerar i eftermiddag. Svanstedt sitter upp bakom i tur och ordning Giddes Dream (avd 1), Rania (avd 2), Ninotchka (avd 3), Special Mission (avd 4), Cash Winning Vita (avd 6) och Torvald Palema i den avslutande avdelningen.

I skrivande stund är det Torvald i sista som är omgångens största favorit, för ovanlighetens skull nickar jag instämmande och spikar. Inte min bag att lira på favoriter, men man ska inte gå emot bara för att heller. Svanstedt vinner iaf i sista, det tror jag verkligen. Väljer också att spika Mon Cheval i andra, lite mer vågat och helt i min smak. Tränaren Patrik Karlssons ord räcker för mig.. "Jag körde ett ruskigt jobb med honom i onsdags på rakbanan. Är betydligt bättre än de pengarna han har på sig. Håller han sig på benen får de vara jäkligt bra för att slå honom." Inte lika klar som Torvald, men betydligt mer spännande.

Travronden brukar efter kl 12 bjuda på både en gåva och ett Jas, villken som är vad framgår nog rätt tydligt. I skrivande stund är de tyvärr inte presenterade, håll utkik senare.. de brukar ha rätt bra koll. Vi tippa brukar varje vecka bjuda på sin rensare, denna vecka är det nr 11 Cleo Nalan i avd 3. Sedan får vi hålla tummarna att Bea4ever lämnar något roligt drag.

God tur!

0 thoughts on “Dagens V75!!

 • 17 oktober, 2009 kl. 17:11
  Permalänk

  jadu , det var synd att åke skulle stänga in sig i sista loppet där , hade han haft 30 meter till att löpa på hade han nog tagit sista segern!

  Svar
 • 17 oktober, 2009 kl. 17:11
  Permalänk

  jadu , det var synd att åke skulle stänga in sig i sista loppet där , hade han haft 30 meter till att löpa på hade han nog tagit sista segern!

  Svar
 • 17 oktober, 2009 kl. 18:03
  Permalänk

  Vilka drag.. Mon Cheval tog väl knappt ett steg rätt och den gröne Svanstedt satt ovanligt passiv med Torvald. *rodnar lätt*

  Men då samtidigt Rondens JAS vann enkelt och Gåvan slutade trea, Vi tippas rensning blev femma kan vi lugnt konstatera att trav inte är enkelt, men förbanant kul.. vi lär ses igen!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: