Dagens V75!!

Trots halvtaskiga drag förra helgen sätter jag mig på nytt i sulkyn, återstår att se ifall jag kroknar från dödens eller får luckan från vinnarhålet.

Omgångens största favorit blir troligen Skully Gully i sjätte avdelningen. En annan kuse som många litar på blir nog Cleo Nalan i första. Ytterligare förslag skulle Beanie M.M eller Glory Southwind kunna vara. Som jag skrev förra veckan passar jag gärna på en favoritrad och kaffepengar i utdelning. Den dag degen kommer då ska det vara rejält och hoppsastegen ska vara både många och höga. Här hittar du hur odds och streck sitter för närvarande.

Jag lämnar självfallet inte in ett jättesystem på några tusen rader, men jag utmanar med mina knackliga kunskaper aftonbladets miljonklubb och travrondens travexperter. Återstår att se vad följande system på ca 1500 rader hade gett om det lämnats in.

1. 1, 4, 5, 7

2. 3

3. 9

4. 1, 3, 5, 7

5. 1, 3, 5, 6, 7, 10

6. 1, 2, 7, 11

7. 1, 2, 7, 11 (tot 1536 rader och 768 kr exkl ev inlämningsavgift)

Något eget drag eller egna tips, lämna gärna en kommentar!!

0 thoughts on “Dagens V75!!

 • 3 oktober, 2009 kl. 21:41
  Permalänk

  grattis till 5 rätt…

  dock ingen mening att sätta sjuan denna vecka (vad är 3000 spänn idag?), typisk finalomgång. Nästa vecka när det är jackpott kanske det är en annan femma och miljonutdelning.

  btw, jag såg att du hade med device i avdelning 6, jag blev lagom nöjd när en galen Stefan Söderqvist trycker sönder mitt drag för dagen, nåväl, får gräva fram nått nytt till nästa vecka.

  Svar
 • 3 oktober, 2009 kl. 21:43
  Permalänk

  Vilken djäkla favvorad.. nä, knappast hoppsasteg ikväll. Av de jag utmanade fick Inga-Lill sex (trevligt!) och Andreas sju rätt. Båda hade sina system på aftonbladet.se om ni är nyfikna..

  Av de jag utmanade hamnade jag trea på det sätt att jag endast backade 768 kr, Inga-Lill backade 570 kr och Andreas vann hela 2200 kr. Bra gjort, men det var knappast det här systemet som gjorde att du kunde ta sovmorgon på måndag och plocka navelludd.

  Positivt med jackpot, nya tag kommande helg.. det är då allt händer.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: