Dagens svar

Svaret (och vilket gensvar sen!) angående Lövenspinnaren liv och levene under gårdagens fisketur var inte som 50 procent av rösterna föll på. Nä JAWS, jag vågade faktiskt använda spinnaren. En Lövare måste våga, men sanningen att säga så borde jag definitivt ha låtit bli. Jag har nog aldrig sett fyra personer ha så kul åt någon annan förut. Jo, bottenanppen var långt fler än antalet fiskar i Bäcksjön och jag lovar, det hängde inte på fiskaren. Faktum är att två andra i samma båt hade liknande spinnare som aldrig var i närheten att fastna. Faktiskt otäckt på något plan hur en tillverkare av en spinnare kan få spinnaren att agera likt det klubbmärke den bär. Symptomatiskt var väl att jag vid varje tillfälle fick upp draget och det måste väl betyda att hur det än är ställt med klubben så kommer vi igen.

Ja, tävligen vanns då av en inte helt okänd engelsk smörgås faktiskt gissade helt rätt, men om det berodde på hans kunnande i dragtillverkning eller hans brist på förtroende i min fiskekunskap förtäljer inte historien.

0 thoughts on “Dagens svar

  • 24 juni, 2010 kl. 19:24
    Permalänk

    Det berodde så klart och enbart på min kunskap och kunnande runt dragtillverkning. Efter alla dina fiskehistorier har jag absolut det största förtroendet för din fiskekunskap, med lite tur kanske man rent av får följa med storfiskar´n någon gång?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: