Dagens speltips signerat Löven4Ever

I dag spelas intressanta matcher i Hockeyallsvenskan som följs upp av ytterligare en i morgon och här har ni våra speltips kring dessa matcher. Ni missade väl inte att vi satte den säkra raden senast till 6,77 i odds och där får vi taktiskt tacka Väsby för reduceringen.

Söndag:
IF Björklöven – Tingsryds AIF
Hemmalaget repade sig snabbt efter förlusten och avfärdade Väsby på en skridsko. Tingsryd har blandat och gett på slutet och dalat i tabellen. Utgångstecknet kan inte bli annat än en hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

AIK  –  Mora IK
Elfteplacerade AIK fortsätter att vara ett stort frågetecken. man får det inte alls att fungera. Gästande Mora ligger med i toppskiktet och är två poäng till en tredje plats. Bra odds på en bortaseger kittlar.

Löven4Ever tippar 2

Södertälje SK  –  BIK Karlskoga
Tredje mötet mellan dessa två lag och de tidigare mötena har slutat med hemmaseger. Ligger nära till hands att tro att den trenden fortsätter.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK  –  Timrå IK
Efter galna förlusten med 2-7 mot Vita Hästen har Västerås fyra raka segrar. Nu väntar ett annat formstarkt lag i Timrå med åtta(!) raka segrar. Lär bli en tät match där tillfälligheter avgör. Timrå brukar få dessa med sig.

Löven4Ever tippar 2

Måndag:
HC Vita Hästen – Kristianstads IK
Vita Hästen är lite av ett varannandags lag och då de förlorade senast så lär det bli seger här. Gästande KIK har dessutom sex raka bortaförluster.

Löven4Ever tippar 1

Dagens säkra:
IF Björklöven – Tingsryds AIF, 1
Västerås IK – Timrå IK, 2
HC Vita Hästen – Kristianstads IK, 1
Odds: 4,45

En stänkare i krysset:
AIK – Mora IK, X
Södertälje SK – BIK Karlskoga, X
Västerås IK – Timrå IK, X
Odds: 74,92

*

Dessa spel lägger för med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: