Dagens resultat, omgång 33

Utöver våra 4-2 hemma mot serieledande Tingsryds AIF i T3 Center har det spelats fler matcher i dag.

Johan Löf / AXELLÖF

Duon Jonsson/Åkerblom fick med sig en seger in på uppehållet. Arkivfoto: AXELLÖF

För fler Lövenbilder, kika in HÄR.

* * *

Timrå IK vs IK Oskarshamn 3-2

Almtuna IS vs IK Pantern 3-1

Leksands IF vs HC Vita Hästen 3-1

Asplöven HC vs AIK 2-1

..och omgången fullbordas först dan före dan före dopparedan då BIK Karlskoga tar emot VIK Västerås HK i Nobelhallen och dagen dess för innan då Mora IK tar emot IF Sundsvall Hockey.

* * *

Sedan kan vi notera att inlånade Emil Sylvegård i Asplöven noterades för två poäng och satte avgörande målet. Det gjorde läktargrannen så förgrymmad att han haffade tag i Jocke Fagerwall som var på plats redan i andra pausen för att fråga hur fan de kunde låna ut han till Asplöven. Huruvida Jocke hade något svar eller om han brydde sig eller inte låter jag vara osagt, det tyder iaf på engagemang och när killarna på isen går i bräschen får de så klart med sig publiken på läktarna också.

Kvällens resultat innebär tyvärr inga kliv för oss i tabellen, men tabellen helt klart tightare. Tingsryd kvar i serieledning och vi själva ligger kvar på plats 12. Tabellen säger även att både Asplöven HC samt IF Sundsvall Hockey i skrivande stund skulle få kvala för att hålla sig kvar i ligan. Detta trots då Asplövens seger i kväll.

På nåt sätt ändå en perfekt avslutning in på uppehållet, seger mot serieledarna och trots att det varit lite turbulent på slutet i truppen torde detta kunna ge ringar på vattnet och lite mer självförtroende till gruppen. Och när vi börjar om på annandagen borta mot Vita Hästen gäller det att visa att detta inte var någon tillfällighet. Nu ska vi börja göra det här till en vana. En bra vana.

Bloggen återkommer med mer under kvällen, håll ut!

One thought on “Dagens resultat, omgång 33

  • 16 december, 2015 kl. 02:16
    Permalänk

    Grattis B-löven, även om ni slog ett sämre lag (Tingsryd) än Asplöven gjorde ikväll (AIK) lyfter jag på hatten. En liten undran bara m.a.a. artikeln ovan, vad har Fagervall att göra i Umeå – fick han inte gå därifrån en gång i tiden? och vad har enögda B-lövenfans (”bänkgrannen”) att göra med hur Asplövens spelartrupp ser ut så länge allt går rätt till? Vad har Luleå för anledning att inte samarbeta med Asplöven? Endast B-lövenfans har svaret på denna gåta…grunna på det ni, under tiden stretar Asplöven vidare i tabellen, med egna spelare, och lån från Luleå och SKELLEFTEÅ, vackert! 19 omgångar kvar..vem får kvala?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: