Dagens fråga

Var ikväll med en gäng kompisar och fiskade. Vi körde en inofficiell tävling om flest antal fiskar och i som ett ess i rockärmen hade jag med mig Lövenspinnaren, som enligt försäljaren är "top of the line" och ska vara riktigt bra, framförallt för aborre. Nu till dagens fråga: Vad blev mitt resultat? Svarsalternativen är följande:

 

1 Många fiskar
X Ideliga bottennapp
2 Användes aldrig. Tror ni jag vågade att riskera att tappa den?
 
 
 (Bilden är lånad av Mikael Sundling.)

 Ni som var med är givetvis utom tävlan. : )

Första pris? Äran givetvis.

0 thoughts on “Dagens fråga

 • 23 juni, 2010 kl. 23:36
  Permalänk

  #2 Jag resonerar likadant…trots att jag äger två.

  Svar
 • 24 juni, 2010 kl. 08:31
  Permalänk

  Svar till JAWS (2010-06-23 23:36)
  Jag röstar på äcks givetvis, ideliga bottennapp. Kan omöjligen ha varit fel… eller?

  Svar
 • 24 juni, 2010 kl. 17:01
  Permalänk

  Jag chansar på att par bottennapp , och ett napp som ”släppte”

  Svar
 • 24 juni, 2010 kl. 22:24
  Permalänk

  Svar till Patrik (2010-06-24 17:01)
  Ett par bottennapp räcker inte. Ger du mig en ”high five” eller kanske närmare ”give me ten” så är vi bra nära sanningen. Rätt har du däremot i att ett napp släppte, men där snackar vi ett klassiskt vassdrag med mångåriga gäddtandsrepor på. Den gäddan hade jag velat ha.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: