Dagens fråga

Storheten med en hockeyblogg tycket jag är möjligheten att hitta det ingen annan hittar, förutom sina egna åsikter i alla de ämnen som behandlas. Ren och skär nyhetsbevakning är svårt att hålla. Visst försöker vi, men det är knappast vår prioritet pga av olika anledningar. Hade vi getts möjligheten hade vi sprutat ur oss brännheta nyheter, men den är en parentes i ämnet (vete fan hur jag kom in på det?). Vad min kärna ÄR i detta inlägg är att slänga ur mig följande fråga: Vad har forne Lövenspelarna Maksim Matushkin och Peär Karlström gemensamt och jag kan ge en liten ledtråd att det inte är så enkelt som det kan tyckas. Vad svarar du? Svaret kommer som vanligt ikväll.

0 thoughts on “Dagens fråga

 • 27 februari, 2011 kl. 14:18
  Permalänk

  De är båda födda i vitryssland, det är min gissning.

  Svar
 • 27 februari, 2011 kl. 15:34
  Permalänk

  Båda två är svenskar, men samtidigt så är båda född utanför Sverige. Det är mitt svar. 🙂

  Svar
 • 27 februari, 2011 kl. 22:10
  Permalänk

  Min gissning är att båda två har gjort 34 poäng i Nybro under en säsong!

  Svar
 • 27 februari, 2011 kl. 22:19
  Permalänk

  Svar till Killer! (2011-02-27 22:10)
  Ha, Touché. Den gäller ju faktiskt idag, men lär ju inte hålla säsongen ut. Maksim har ju minst två matcher till i år. ; ) Svaret tittar ju i inlägget som heter ”Svaret”.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: