Dagens D för övergångar

I dag är sista dagen för svenska hockeylag att signa upp nya spelare och vi kommer under dagen att följa utvecklingen, först och främst om det kommer hända något kring Björklöven, men väl andra lag.

5449073238_73c381489c_z

Marcus Waldehagen i Björklövens dress under säsongen 2010/11. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

Igår kunde vi ju som första medium gå ut med att Daniel Palmebjörk och Emanuel Gabrielsson lämnar teg för Vännäs och under morgonen har vi noterat att exlövet Marcus Waldehagen fortsätter att kuska runt i division 1 Sverige. I dag blev han klar för Wings för att hjälpa dom i det negativa division 1 kvalet och lämnar därmed Hudiksvall som ju spelade klart sin säsong i går. Wings blir hans tredje klubb den här säsongen som inleddes i Åkers/Strängnäs. Ska nämnas att han redan gjort en sejour i Wings 2013-2015.

***

Leksands uppges enligt MrMadhawk ärva in Mariestads back Daniel Bertov.Bertov är fostrad i HV71, men har även spelat för Färjestad. Han var ombytt i fem SHL-matcher.

***

Frölunda verkar vara sugen på att värva Modos Victor Olofsson, men inte oväntat så har huvudpersonen inget att tillägga. – Jag har inga kommentarer. Allt som rör mitt kontrakt sköter min agent och det får du ta med honom. Just nu har jag bara fokus på Modo och den här säsongen, säger Victor till Allehanda.se. Agenten då? Ja, Niklas Granberg är mer fåordig än så.. – Jag har ingen kommentar till det.

Förhandlar ni med Modo?

– Ingen kommentar, säger Granberg.

 

Megazone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: