Dagen efter PO-vinsten…

Här finns målen för er som inte redan sett, vill ni se målen live nästa hemmamatch är det bara att sätta av mot arenan. Nedan följer några tankar och reflektioner som spelarna gjorde/gjort efter matchen i går.

– Jag tycker vi gör en rätt dålig första period. AIK kommer ut heltända vilket vi inte riktigt var med på. I andra perioden spelar vi upp oss betydligt och är riktigt bra tycker jag. I tredje så blir det mycket krig när AIK trycker på lite hårdare. Över det stora hela tycker jag vi gör en riktigt bra match. (Jens Ledin)

Maxim Matushkin tycker laget gjorde en riktigt bra kämpainsats! Vi börjar lite halvtaskigt men jobbar oss in i matchen, det var mycket känslor och högt tempo därute.

Christoffer Thörn tycker att det alltid är skönt att spöa råttorna och att laget gjorde en riktigt bra insats.

Patrick Galbraith, dig utsåg vi till matchens lirare och du belönades med tre utropstecken. Vi tycker du var "Dejlig" och vår klart bäste spelare, vad tycker du själv? – Dejlig er inte det retta ord at använda, men tack! Ha ha.. Jo jag är ganska nöjd men tycka ochså at jag släppa ret så många retur pucka ut! Men total set är jag nöjd.

Christofffer Thörn, din syn på tacklingen som efter rabalder gav utvisning?

– Den var felfri, en av de renaste jag gjort den här säsongen. Man blir less när man får sitta två minuter enbart för att killen ligger kvar. Tacklingar behövs för att man ska vinna fajter.

Nils Andersson, du växer för varje match som går. Det känns som om målet mot Örebro betydde mer än bara ett mål. Vad tycker du själv?

– Tack. Jag får mycket förtroende och då vågar man ta för sig mer. Sen så backar Olii och PA upp mig väldigt bra så då blir det enkelt. Målet mot Örebro var ett oerhört skönt mål. Det fick mig definitivt att slappna av en del och fokusera mer på spelet än att producera mål och poäng.

Vad säger ni annars killar, är ni nöjd med era egna insatser eller var det något som hade kunnat gå ännu bättre?

– Med min insats är jag inte jättenöjd. Framförallt i första perioden var jag dålig. Tog en del tokiga beslut och var inte alls bra på deras mål. Sen spelade jag väl, som hela laget, upp mig och gjorde en ok match. (Ledin)

– Jag hade väl inte så mycket speltid idag, men vad gör de när vi inkasserar 3 sköna poäng mot AIK. (Matushkin)

Matushkin säger vidare angående stämningen och engagemanget att Man blev riktigt laddad av publiken och levde sig med i alla situationer, läktartrycket var enormt så publiken ska ha cred!

Ja, det här var nog en av dom roligaste matcherna hittils. Kändes som att det var grymt drag på läktaren vilket självklart hjälper oss spelare. (Ledin)

Galbraith menade att det var bra med så många folk på läktarna. Og verkligen en rolig match at spelar för laget!

Matchens utropstecken i era ögon?

Tycker det är svårt att inte nämna Galbraith en sån här match. Han var riktigt bra och gav oss verkligen chansen att vinna. Vidare tycker jag även att Isaksson var grym. Han var verkligen vän med pucken idag och trollade som bara han kan göra. (Ledin)

Matchens utropstecken var att alla 22 spelare bidrog med någonting och vann som ett lag. (Matushkin)

Lagmoralen (Galbraith)

Hur går det i returen mot AIK och varför?

– Det blir riktigt tufft på fredag. Förra året blev vi totalt utspelade, och det går väldigt snabbt där nere. Det gäller att vi är bra med i början och inte ger dom något gratis. Vi kommer förstås jobba hårt och göra allt vi kan för att vinna. Jag tror det blir ganska målsnålt och slutar med seger för oss med 3-2. (Ledin)

Galbraith menar att det Blir en jette tuff match. Men vi kan stjäla point i Stockholm!

Tack ska ni ha killar, stort lycka till på fredag, gör oss stolta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: