Dagen efter…

I gårdagens längre analys ställde Lövenbloggaren ett antal mer eller mindre befogade frågor. Jag kände mig spontant kallad att lämna några mer eller mindre obefogade svar. Inte lätt att hitta glädje och energi till bloggen egentligen, men vi känner oavsett att vi vill försöka roa och oroa så gott vi kan.

# Visst har man tillsatt en evenemangsgrupp? Borde inte introt ingå där?

– Helt klart, men sedan måste ju spelarna bjuda till ockaå. Trampa till i 220 knyck ända upp mot H.. tror en får evenemangskommitén pryade som Löwe i går.. tror de testar en annan till nästa match!

# Blir det bättre stämning ju högre ljud man har i högtalarna?

– Knappast, förmodligen ännu sämre. Både döv och djävligt irriterad publik! Lite plus ändå för att de spelade "Klappa händerna.." så sällan som de nu gjorde.

# Är det någon som bryr sig om bilarna som jämt måste in på isen? Själv hoppas jag alltid att någon spelare ska ha missat detta och gör en open-ice. Är jag ensam om den tanken? Någon?

– Säkert någon, den dagen någon av grattismailen stämmer då ska jag absolut slå till på någon av Lindholms bilar.. (smygreklam!! Det finns fortfarande möjlighet till annonsering!)

# På mediakuben kunde man i första pausen läsa följande textsnutt: "Domartrion presenteras av AR Travelnet". Inte många affärsresenärer lär ringa dom imorgon.

– Ringa dom?? Domarna eller… jag tror bra många tänkte typ. Far och flyg!!

 # Kvällens största spontana applåd som 6:58 in i den andra perioden för… en AIK-offside!??

– Den va rätt tydlig va??

Till slut:

# Kvällens strut stod givetvis "den okände målskytten" i knattematchen som underhöll i den andra pausen. Hoppas A-lagsspelarna såg den. Högt ska pucken sitta. Den förstår till och med en blivande 10-åring.

– Sedan förstår jag inte vart han sett mål och målgester.. måste vart någon hockey på tv någon gång. Bäst på plan oavsett..

0 thoughts on “Dagen efter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: