Dagdrömmaren och Cmore i krismöte

Bloggen fick tidigare i dag ett mail i från Dagdrömmaren, vi återger nedan detta i sin helhet..

”Hej bloggen, efter förlusten mot Almtuna i går kände jag att nu pallar jag inte mer, jag klara det inte längre. Ringde därför upp Cmore direkt.

Dagdrömmaren ringde alltså för att säga upp sitt Cmore i går kväll. Följande samtal följde:

Jag: – Hej, jag skulle vilja säga upp mitt abonnemang hos er..

Cmore: – Mhm.. Ser att du har Cmore sport, är det hockeyn du följer?

Jag: – Ja!

Cmore: – Hur tycker du att tjänsten fungerat?

Jag: – Jättebra, jag är hur nöjd som helst.

Cmore: – Men varför vill du då säga upp det nu?

Jag: – Jag är så less på hockeylaget jag följer.

Cmore: – Jag förstår. Får man fråga vilket lag du följer?

Jag: – Björklöven.

CMore: – Okej, vi bjuder dig på en månad till. Så hoppas vi att dom börjar spela bättre. Annars kan du säga upp det igen innan det börjar dras igen. Vad säger du om det?

Jag: – Det låter bra, kör på det!”

* * *

Det återstår att se ifall spelet kommer se bättre ut under kommande månaden, och vad vi hört och förstått av mail och övrigt som landat i inkorgen sedan i går otroligt många fler besvikna Lövenfans som sagt upp med Cmore.

19 thoughts on “Dagdrömmaren och Cmore i krismöte

 • 15 januari, 2016 kl. 16:08
  Permalänk

  Pitty är det som gäller numera. Till och med Almtunas kommentator försökte prata uppmuntrande om enkla saker vi lyckades göra rätt igår.

  Huvudsaken grabbarna på isen har roligt…

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 16:29
  Permalänk

  Ingen idé me en bonusmånad tyvärr …

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 16:32
  Permalänk

  Jo nära att man säger upp nu.
  Nu är man bara tom…känns kört

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 17:12
  Permalänk

  Hur var det med för evigt för alltid. För mig betyder Björklöven mycket dock inte allt. Jag tror inte att ledare och spelare mår bättre av att vi sviker dom med att sluta följa dom. Jag tycker att vi som hejar dom ska fortsätta med det för att det är nu spelare och ledare behöver det som mest. Vill bara önska hela Björklöven lycka till i dom matcher som finns kvar. Även om spelet inte fungerat och att det blivit många förluster så är det bästa vi kan göra att fortsätta att heja på björklöven. Tror att chanserna ökar då att spelare och ledare kommer att göra det bästa utifrån den situation som är nu.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 17:15
  Permalänk

  Oj. Vilket gott skratt man fick…
  Det behövdes.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 18:22
  Permalänk

  Fler Anders skulle göra skillnad!

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 18:23
  Permalänk

  Att jag vill säga upp mitt cmore-abonnemang pga att jag inte orkar se eländet just nu betyder ju inte att jag säger upp mitt supporterskap till löven. Aldrig. För evigt för alltid!
  Hoppas det vänder, annars är det bara att lida vidare.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 18:54
  Permalänk

  Jag tappade lusten för detta skitlaget pga av politiskt korrekta fans..

  Nu önskar jag löven all olycka o min förbannelse vilar över löven

  / efter att ha stått på Holmlunds sida o blivit blockad från Tcim började löven förlora 🙂

  Svar
  • 15 januari, 2016 kl. 19:30
   Permalänk

   PK fans? Sorry Jojje men du gick över gränsen, om du har lite sunt förnuft så förstår du det själv. Sedan skapar du en ny user med ”Brock Trötter” och inte tillför något alls utan bara försöker trolla, kom igen väx upp. Och btw f*ck PK..

   Svar
   • 16 januari, 2016 kl. 07:40
    Permalänk

    gränsen?? man har fan rätt o tycka vad man vill, vi lever fortfarande i en demokrati..

    och Holmlund har rätt när han sa att ”svenskar bajsar inte så” sen vad eran påhittade värdegrund säger skiter jag i… Svenskar bajsar verkligen inte så

    sen varför man blir avstäng/utkastad likt ett jävla fackförbund som Sdare bevisar bara vilken röd äcklig vänsterhåla Umeå är o förblir..

    Löven kommer aldrig bli ett storlag sålänge stan har sitt universitet o inga riktiga industrier o bara massa rödtomtar i befolkningen..

    Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 19:17
  Permalänk

  Kan inte annat än hålla med Anders! Stötta laget i vått och torrt.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 19:25
  Permalänk

  Seriöst? Fler Anders gör nog tyvärr ingen skillnad. Laget har i det stora hela haft bra stöd hela säsongen, men ändå gör man en riktigt dålig och viljelös insats när det verkligen behövdes poäng. Försök inte att skuldbelägga människor som brinner för detta lag. Jag har älskat Löven i över 30 år, och kommer garanterat göra det tills jag dör, men det innebär inte att jag accepterar att det ibland ser viljelöst och blekt ut bland många spelare. Punkt.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 20:09
  Permalänk

  Jag har också hållit på Björklöven i över 30 år. Björklöven betyder jättemycket för många personer i Umeå och vad jag förstått i andra delar av Sverige. Frågan för mig är vilken nivå vill vi att björklöven ska spela på. Ingen som håller på björklöven vill att det ska bli div 1 igen. Jag vill att björklöven ska spela så högt upp som möjligt. Jag tror att vi tillsammans kan ta oss ur den så kallade krisen och då tror jag björklöven kommer att komma ut starkare och vi som gillar hockey och björklöven kommer att få det roligare. Så snälla ge inte upp fortsätt att stötta och heja på björklöven.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 20:10
  Permalänk

  Men ärligt Anders Matsson, jag har sett dem senaste matcherna och vill verkligen stötta mitt lag men varje match har fått mig att tappa lusten att se hockey samt kräkas.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 20:13
  Permalänk

  Sassa brassa mandelmassa

  Vi vill höra nätet rassla

  Löven löven löven

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 20:40
  Permalänk

  Personligen så ser jag hellre Löven i division 1 med spelare som brinner för laget, än Löven i Allsvenskan med spelare som är viljelösa och inte bryr sig. Med andra ord så kändes det till och med roligare i toppen på ettan än vad det gör just nu. Fast självfallet så ser jag helst Löven i SHL med spelare som brinner för laget. Jag älskar laget Björklöven, och alla spelare och ledare som gör det dom kan.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 21:06
  Permalänk

  Jag tycker också det varit jobbigt med alla förluster och att spelet inte fungerat. Har haft en massa känslor omkring björklöven. Har sett dom flesta matcherna i år och jag lidit med spelare och ledare i björklövens a-lag. Jag var också såg på björklöven i div 1 det var inte lika roligt som allsvenskan. Även om björklöven vann fler matcher då. Björklöven ska minst spela i allsvenskan. Så du som håller på björklöven fortsätt stötta och heja på björklöven.

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 00:14
  Permalänk

  …. Bara det att man säger upp C More via webben

  Allt för klick..

  Svar
  • 16 januari, 2016 kl. 06:53
   Permalänk

   Nej man måste ringa eller maila. Jag valde att ringa, vilket gav mig en frimånad av lidande (om det inte vänder).

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: