Dagarna går

Mina tankar kring den senaste matchen är att vi var grymt nära att ta ett jättekliv som lag. Nu blev det bara ett lagom, men bra kliv framåt. Hur tänker jag då? Jo, redan vid 2-0 målet mot Östersund tänkte jag att matchen gick Lövens väg och målen trillade in med jämna mellanrum. Publiken var med på noterna och vid 4-0 tänkte jag att nu är laget på G. Publiken såg vad laget verkligen kan och pressen släppte, men vips, via en timeout, en onödig utvisning och en ett tvivelaktigt ingripande så är matchbilden tillbaka i samma osäkerhet igen, precis som i tidigare matcher. Dock knöt laget ihop säcken bra i tredje perioden och segern är lika odiskutabel som säker och jag tror ytterligare knutar löstes upp, men det hade kunnat lösas ännu fler. Hade vi inte slarvat hade vi varit än bättre idag, det är jag säker på.

+++

"Dagarna går" säger rubriken och då syftar jag givetvis på dagarna fram till deadline den 31/1. Jag tror inte att någon ny back dyker upp förrän 31:a, tidigast den 30:e, när lag i Allsvenskan och elitserien rustar inför det som komma skall. Då lär det bli huggsexa om de spelare som blir "över" och frågan är om vi har de ekonomiska muskler och dragningskraft att locka till oss det vi behöver. Och vad är det? Rightspelare är nr 1. Sen vill jag både ha kreativ back, defensiv klippa och en forward. Mycket vill ha mer och till allt det där har vi inte pengar. Får vi in något tror jag vi får vara glad. Fokus måste ändå ligga på att få ihop dagens trupp till en enhet och där tycker jag att man tar ett steg per match,minst.

+++

Tobias Lundström kommer förhoppningsvis till helgen med sitt Kiruna. Han måste bara hyllas. En gång kung, alltid kung.

+++

Mike Siklenka ryktas fortfarande till Europa.

+++

Norrstream sänder Lövens kommande bortamatcher mot Kiruna den 2/2 och Sollefteå den 5/2. Härligt.

0 thoughts on “Dagarna går

 • 26 januari, 2011 kl. 23:54
  Permalänk

  Ska bli riktigt skönt när fönstret stänger, oavsett vad vi får innan dess. Så känner i alla fall jag. Vill kunna fokusera på kommande play off och kvalserie, går ju inte att fokusera när man inte vet förutsättningarna, dvs vilket lag vi kommer med.

  Svar
 • 27 januari, 2011 kl. 19:10
  Permalänk

  Svar till Jul (2011-01-26 23:54)
  Jag är faktiskt benägen att hålla med dig. Visst är silly kul, men när kom en värvning in under säsongen som verkligen gjorde skillnad? Vi måste fokusera på det lag vi har och sen hoppas att det möjligen, kanske kommer en bra komplettering till det vi redan har.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: