Cruseman till Vita Hästen

Vita Hästen har gjort klart med exlövet Filip Cruseman som man skrivit ett tvåmånaders kontrakt med . Filip rosade väl inte direkt markanden i Björklöven ifjol där han inledde starkt i SCA-cupen, men avslutade med 14 poäng på 47 matcher.

-Vi kände att vi behövde stärka upp truppen nu när Blomberg är borta med sin hjärnskakning och Cruseman fanns ledig på marknaden. Jag känner till honom sedan tidigare och han är en gedigen hockeykille som spelat i både Hockeyallsvenskan och SHL senaste åren. Dessutom har jag haft honom under min tid i Djurgården. Vi har tagit in honom initialt på två månader och sen får vi se hur vi gör framöver, säger Vita Hästens tränare Tony Zabel.

Björklöven hinner möta Vita Hästen två gånger hemma under kontraktsperioden som löper ut den 18 november, dels den 2 oktober, men också den 11 november, dock inget möte på bortaplan.

One thought on “Cruseman till Vita Hästen

  • 19 september, 2019 kl. 10:56
    Permalänk

    Blir spännande att se om han ”lärt” sig något från förra säsongen och tar ett antal steg nu. För förra säsongen var han bedrövligt dålig, såg inte ut som han tog i och totalt var viljelös.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: