Cruseman & Lundberg helt klara?

Det är rykten som florerat rätt länge och även om sportchef Grönberg i dag svarar lite svävande på VK´s frågor (länk) så är det egentligen inget nytt. Mr Madhawk skriver nu visserligen att både Emil och Filip ska vara klara, han brukar ha koll.

Gillar headcoach Fagervall duon Cruse och Lundberg, finns det skrivna kontrakt? Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Men Mr Madhawks uppgifter brukar ofta stämma, vi lär väl se framöver vad som händer. Så här svarade för övrigt Grönberg på bloggens frågor (länk) apropå rykten kring duon Cruseman och Lundberg från KHK.

..och om truppen då kan adderas någon spelare.. hur går dina tankar och vad är det för typ av spelare? Det har ju ryktats en hel del om spelare som Emil Lundberg och Filip Cruseman. – Jag har inte lämnat spelarmarknaden utan håller mig hela tiden uppdaterad. Emil och Filip är två riktigt bra spelare som skulle tillföra offensiv slagkraft till vilket lag som helst i den här serien så det är klart att det är intressant att följa men något mer konkret än så kan jag inte säga.

Jag tycker kommentaren till VK påminner rätt mycket om det Fredrik sa till bloggen senast, han dementerar iaf inte ryktet utan säger tvärt emot att det är två intressanta spelare som skulle tillföra offensivt.

Kommentarer, reflektioner eller tankar gällande dessa nu mer eller mindre obekräftade rykten. Fältet som vanligt rätt fritt, så skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

3 thoughts on “Cruseman & Lundberg helt klara?

 • 5 juli, 2018 kl. 21:15
  Permalänk

  Fagge bekräftade ju i kassmans podd att 2 offensiva spelare var på gång. Könns 100% som att det är dom.

  Det var ju förövrigt en kommentar här på bloggen för flera veckor sedan som sa att Wiklund, Cruse och Lundberg var klara, han verkar prickat 3/3.

  Svar
 • 6 juli, 2018 kl. 09:52
  Permalänk

  Strålande besked! En klar uppgradering av truppen och nu bör vi kunna vara med och konkurrera på allvar! Cruseman å Wiklund var bärande spelare då KHK tog steget upp! Det KHK även hade var Alexander Bergström som lyfte sina medspelare och dessutom stänkte in ett antal puckar. Kan Emil Lundberg bli lövens Alexander B?

  Svar
  • 6 juli, 2018 kl. 18:06
   Permalänk

   Löven kommer aldrig få någon ny Alexander B… ?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: