Cooper lämnar

Trots kontrakt ska nu Brian Cooper vara klar för IK Oskarshamn. Det är väl initierade Mrmadhawk som skriver detta på Twitter. Väntat men riktigt tråkigt ändå. Hade fått vissa vibbar att han kunde bli kvar.

Cooper är enligt uppgift klar för IK Oskarsham. Foto: Lucas Norlin

Han blir med andra ord lagkamrat med den andra succéspelaren i år Joe Cannata.

5 thoughts on “Cooper lämnar

 • 21 april, 2020 kl. 12:48
  Permalänk

  Hur kan man gå till ett bottengäng bara för att få spela i SHL? Det är för mig en gåta. Men vi byter plats med IOK till säsongen 21-22. Då kan Cannata o Cooper stå där med lång näsa. Dags att göra en ny insamling för att få in en ersättare för Cooper. Vilka är med?

  Svar
 • 21 april, 2020 kl. 13:00
  Permalänk

  Jag kan inte hjälpa det men tycker det känns smutsigt och osportsligt att löven tappar sina bästa spelare till SHL och just Oskarshamn? Jag vet att detta är till 99% business men ändå…Under just dessa omständigheter??

  Svar
 • 21 april, 2020 kl. 13:07
  Permalänk

  Det man kan hoppas på är att det inte är en slump att dom hamnar i just Oskarshamn?? Att P.K redan såg dom som förlorade å ’hjälpte” till så att dom hamnade i Oskarshamn å att det dyker upp någon därifrån i dom rätta färgerna?

  Svar
  • 21 april, 2020 kl. 16:19
   Permalänk

   Finns ingen i Oskarshamn som är bra nog att signa utan kontrakt

   Svar
 • 22 april, 2020 kl. 03:50
  Permalänk

  Oskarshamn har verkligen dammsugar Allsvenskan! Så som det blev med corona osv skulle Oskarshamn och Leksand förbjudits att värva från oss och Modo! Stor risk att vi/modo blivit av med dom ändå… Men så hade vi åtminstone sluppit ”dubbla” smällar… Längtar till dagen Oskarshamn åker ur! Gärna ner till ett tom och Leksand kan dom ta med sig…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: